- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как момчетата възприемат момичета като мен?
Темата е за двата пола, защото искам мнения. Вече съм притеснена за това коя съм аз в очите на хората. На 14 години съм. Пуша от 3 години. Алкохол пия много рядко и то само ако съм в компания. Боядисвам си косата постоянно. На едното ухо имам 6 обици, на другото са 3, и на пъпа 1 и на езика също. Проблема ми идва от там, че постоянно хората, които не ме познават ме коментират. Казват, че съм пропаднало момиче и постоянно се забърквам с големи момчета. Това за момчетата не е вярно изобщо даже, дори не знам от къде тръгнаха тези слухове. Признавам, че не съм и момиче за подръжание, но не съм и чак толкова лоша може би. Не знам дали темата ми трябва да е в този под форум и наистина се извинявам ако не е, защото съм нова и макар че прочетох условията може и да съм пропуснала нещичко. Единственото, което искам да знам е каква ви е представата за мен след като чухте портретното ми описание. Надявам се да съм била достатъчно ясна![]()
На 14 пушиш от 3 години и си боядисваш косата? Ти знаеш ли че на 20 години вече ще почне да ти пада косата, да не говорим от тия цигари белия ти дроб на какво ще заприлича. Обиците няма да ги кометирам, те са си личен избор, но наистина първото впечатление е за несериозни родители, които не са могли да си възпитат детето както трябва.
А за теб, няма да коментирам самото мнение какво ми е.
Ако не беше на 14, щях да пиша нещо съвсем друго, но... Пропушила си на 11?С каква цел? Надупчила си се цялата на тая възраст? Сега си на един акъл. Като порастнеш какво ще стане, ако ти се сменят вкусовете, както често става? Ще си ходиш надупчена. Това с боядисването ще ти изиграе много лоша шега един ден. Лично мнение, но и аз вероятно нямаше да имам добро мнение за теб от пръв поглед.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Подражаваш на грешните идоли.
А родителите ти какво мислят по въпроса
стига с тези цигари, много навреждат
По дрехите посрещат,нали знаеш? Аз на 14 ,както нямах нито 1 дупчица,наведнъж си пробих 7 и после щяха да ми окапят ушите и да,всички си мислиха,че нещо ми е хлопнало...както и да е-да,околните те възприемат от пръв поглед или като поредното разлигундено кифле или в най-добрия случай-като бунтарка.От моя гледна точка поне, така изглеждаш
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Във втори клас ми направиха 3 дупки на едното ухо, в 5ти си пробих пъпа, в 7ми - носа, в 10ти се татуирах, скоро пак ще се рисувам и ще дупча.
Косата спрях да я боядисвам вече, но преди бях червена, рижа, всякакви нюанси.
И съм пушила, и съм пиела, и съм правила простотии, които е възможно главата да не ти ги побере.
Но, защо ли, не са ме разнасяли НИКОГА като пропаднала.
Може би, защото се държа нормално и се обличам прилично, т.е. - не желая да се набивам на очи.
Ти явно желаеш да се набиваш на очи и явно в момента искаш да си вдигнеш още рейтинга, но за съжаление, това не е хубаво.
Проблемът си е в теб, спри да се правиш на такава, каквото не искаш да бъдеш в устата на хората.
Или да спре да ти дреме, но това няма да е полезно, защото един ден заради това може да останеш на улицата, без работа.
Хората не се дразнят на различните, хората се дразнят, като различните започват да натякват, че са такива.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нямам против . Всеки се изразява по свой собствен и уникален начин , но това с пушенето е глупаво.
За личното изявяване и открояване от другите съм ,но всяко нещо има граница . Не бих те карал да се отказваш от себе си . Просото може да опиташ да се "подобриш" - цигарите .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
flawless_, родителите ми нямат никакъв проблем с това, което правя, защото вече се отказаха да ми се каратNomNomNom, разбирам какъв е съветът ти, но моя проблем е по-различен (точно за това искам мнения). Аз не се показвам на хората. Вярно е че понякога и аз съм с 15 см ток и дънкена поличка, обаче за дискотека как да се облече човек.. Проблема е, че по-малките (на по 12-13) говорят за мен, че съм пропаднала, защото са видяли това.. Аз колкото и да се крия то не става да съм незабележима, вярно е че до някаква степен се набивам на очи, но се опитвам да не е така. Все пак аз съм аз. Но колкото и да казвам, че не ми пука за мнението на хората всъщност не е така..
![]()
^е,добре,де-какво те грее какво мислят малките-те така или иначе от всичко се впечатляват- ако не решат да вземат пример от теб,от друг ще е
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
На твоята възраст всичко това въобще не е в реда на нещата. И друсането на гюбеци в дискотеките, и обикалянето на токчета и всякакви такива. Преди не си спомням как съм гледала на въпроса, но сега тези момиченца ми изглеждат като дечица, мъчещи се да изглеждат големи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е нормално, мила,
никак не е нормално.
Та ти носиш свежестта на карамфила.
Малка още си ти.
Бъди тъй любезна
цигарите да откажеш ти.
И си речи: "На дискотека повече няма да излезна!"
Залегни над уроците,
мило счупено Барби,
че матурите с главно "м" идват,
дерзай и учи!
В случая малките са много нахални и агресивни. По принцип давам пример с малките, защото те най-много се дразнят с мен. В смисъл умствено не са достатъчно големи. За жалост има и други, които не са достатъчно умствено развити, за да ме разберат.. Случвало ми се е да забранят на дадено момиче да излиза с мен, заради това което правя или разни хора да избягват контакт с мен, защото ги е страх да не им повлияя зле.. Точно за това питам Вие как ме възприемате и най-вече противоположния пол (принципно съм Би, но това не мисля, че е от много голямо значение), защото искам да знам на много хора мнението, а не само на тези които аз съм забелязала
![]()
Последно редактирано от broken-barbiee : 02-08-2012 на 18:02
Не пишеш като пропаднала.
Пропадналите пишат на латиница и не знаят що е форум
У тях е цялата развала,
те не знаят на кой свят са.
А у тебе никак не е развала, защото си грамотна
и никак зле не се изразяваш.
Има хлебец в тебе, майко,
не си проклетийка.
Покажи им го, сега!
След като веднъж срещнах момче, което ходеше с развързани връзки на обувките, едва ли би ме учудило, че някой си е решил да си слага железария и татуси в повечко. Всякакви се навъдиха в днешно време. Еднозначна представа за себе си тук няма да получиш. Едни ще отхвърлят боядисаната ти коса, други - пушенето, трети - дрехите ти, разни хора - разни идеали. Дечицата те агресират масово, защото хормоните им бушуват и в момента са в процес на себедоказване, дори това да включва отхвърлянето на "тотално различните" като теб. Може би докато намериш "златна среда" в твоя стил и по-голяма приемливост сред хората, ще се наложи да смениш няколко прически, вида цигари и обеци. И един съвет - пробвай нарочно за 1-2 седмици да се носиш според "нормалната" представаПосле смени пак в "твоя" си стил. Да видиш как ще се реагира от хората
Успех
![]()
Аз съм вече на 18, още не съм ходила на дискотека. Чувствам се задръстена, лол :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Щях да си помисля, че си малка лигла, търсеща внимание. Какво се опитваш да докажеш/постигнеш с всичко това, което вършиш? Пушиш от 11 годишна. На твое място би ме било срам да си го призная. А това, което причиняваш на косата си един ден ще ти изиграе много лоша шега.
Малко късно е да си "притеснена" от това как изглеждаш в очите на другите. Татуирай си "не съм такава" не челото, за да спреш от всякакви лоши мисли към теб.
Сега като се замисля, нямам против обеците и т.н. Но държанието ти, разсъжденията ти, ходенето по дискотеки на 14 с високи токове и къси полички, показващи всичките ти прелести, меко казано ме дразни. Бих се интересувала от даден човек с обеци, които се облича по-различно, но които също така се интересува от различни неща, се облича различно, но държи нормално, и разсъждава като зрял човек. Ти не си такава. Вземи се в ръце.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 02-08-2012 на 18:50
DisappointedDreamer, толкова си заядлива, че чак ми става забавно. Ами може да се каже, че разсъждавам много по-различно от тях, т.е. не разсъждавам като 5 годишна. Знам, че разсъжденията ми може и да не са много правилни и не споряДо дрехите и стила ми на обличане - аз не винаги се обличам така, например на училище съм си с кецове и дънки, но за дискотека не върви. Това имах предвид. И все пак ако не ти е проблем не бъди толкова агресивно настроена, все пак не ме познаваш. Аз искам мнение, а не някой като теб просто да се заяжда грубо
![]()
Искаше мнение - исказах си го. И пак казвам, не ти е времето за дискотеки.
Ако те видя, първоначално сигурно ще те помисля за "кифла". След това зависи от поведението ти. Това, което до момента ми прави най-лошо впечатление е, че пушиш... не за друго, просто вреди на организма ти. Относно боядисването на косата - ако до няколко години не ти окапе косата ще е добре.
Все пак не те познавам и не мога да си правя генерални изводи. Главно това, което написах по-горе не би ми харесало, останалото го приемам за "нормално".