- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как момчетата възприемат момичета като мен?
*РОФЛ* Този факт пък за батковците от г*за ли си го извади?Значи псевдонима ми в интернет показва, че еди си кой си бършел еди си какво с мен.. леле не знам на колко си години обаче това мислене е толкова ограничено..
И между другото прочети ми първия пост и по него коментирай, не по псевдонима ми..
![]()
Прочетох го.
На повечето хора на нормална възраст им е през хуя от колко годишна пушиш.
Ако на 14 години се вреш с големи батковци то неминуемо става въпрос за пикла, която по-зазлялите момчета от квартала ползват, за да се правят на интересни пред лумпенизираните си авери, докато всичките стоите по анцузи в местното фйешън кафе. Аз лично не познавам нормален човек на моята възраст, който сериозно би се хванал с момиче на 14.
Може да се оправиш, може и да не се оправиш.
Е, аз още в началото казах, че нямам вземане-даване с големи батковци. Никога не ме е влечало да ходя да си вра носа при батковците, дето ми е ясно за какво ще съм имНе, че съм нямала връзки, но не са били с момчета,които са по-големи от мен 1-2-3 години, но не и повече.
![]()
Последно редактирано от broken-barbiee : 02-10-2012 на 13:04
като не искаш да те коментират ще носиш равни обувки, панталон и пуловер, ще си махнеш боядисаното и ще си връзваш косата, няма да се гримираш, ще си махнеш обиците и няма да говориш на висок глас..ще си невзрачна и никой нищо няма да ти казва..
ти си избрала да бъдеш бунтар, предполагам причината е нещо в семейството, я вашите са те държали изкъсо, я нещо се е случило, като си си го избрала да бъдеш такава сега ще си търпиш последиците..
коментират те, защото си различна, защото си извън стереотипа за добро момиче..
ако си курва и ходиш наляво надясно с разни 20+ пичове е друго, ама по твойте думи не си, така че това ми е обяснението..
поддържай успех в училище и се опитай да докажеш че въпреки че си ''различна'', можеш и да си умна и успяла
/последното не знам що го казах, като предполагам ти е през оная работа дали ще имаш двойка по математика или шестица..уотевър, живота си е твой, но лапе на 15 години не може да мисли разумно и след 10 години, повярвай ми много ще съжаляваш за всичко, ама ще е късно/
Защо изобщо някой го интересува какво мислят за него една бала дебели многознайнички от Интернет?
Според мен твърде много те вълнува мнението на другите.
Ако те видя на улицата, няма да те помисля за пропаднала уличница. Пиърсинга не ми пречи. Единствените неща, които биха ме отблъснали са това, че пушиш и 15-сантиметровият ток.
Мисля, че сега му е времето да намалиш малко излизанията и да залегнеш над учебниците. Уроците не вярвам да са много трудни, а и в бъдеще ако имаш високи оценки може да спечелиш стипендия, все пак допълнителните пари никога не са излишни.
И сега отново за цигарите - не е нещо ненормално да пушиш на 14, имам приятели, които са пропушили на девет-десет и сега са по на двайсет, но са грозна картинка - изглеждат на по 30-35 и след като са ми били на гости проветрявам стаите цял ден.
И аз съм дърпала, и то бях само на шест и не мога да не призная, че ми хареса.
Замисли се какво причиняваш на организма си чрез пушенето и дали си заслужава.
Другите няма да спрат да те одумват. Българите сме такива - на всичко ще намерим недостатък и все няма да сме доволни от въпросното нещо или някой.
Ох... в повечето случаи е до държание и маниери. Имали сме доста странно облечени момичета, които обаче вадят уникалния характер, много мили, разбрани същества и чудна компания. И съответно се харесват въпреки визията. Ако се лигавиш, държиш се гадно или си тананикаш чалга песнички под носа (примерно, не казвам, че ти така правиш) няма да те възприемат добре. Ако си здраво стъпила на земята, говориш нормално и се държиш зряло, никой дума няма да ти каже, ако ще само в черни кожи и вериги да се обличаш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами всъщност лиготията си я пазя за вкъщи. Не обичам изцепки. Е, вярно е, че понякога с приятели много си се смеем и се лигавим, но това е рядко, защото знам, че един ден никъде няма да ме искат ако се лигавя. Чалга почти не слушам, така че няма как да си тананикам нещо такова. И се държа гадно само ако и другите се държат така. Иначе се е случвало да ми казват момичета /приятелки/ на по 18-19, че изобщо не мисля като 14 годишна и това е много хубаво. А същите тези момичета примерно не са можели да ме гледат заради външен вид.
П.П.: Благодаря на всички, че изразихте мнение, но мисля, че аз съм взела вече моето решение и съм това, което съм. Чачо беше прав, че или трябва да изразявам собствено мнение или да се водя по чуждото, така че тази тема вече не ми е полезна. /ако искате я заключете, за да няма повече излишни мнения../
oh, God, само аз ли не виждам смисъл от цялата тая история...
А задължително ли е да се заяждаш? :д
Последно редактирано от PROVOCATIVE : 02-10-2012 на 13:42
Тая тема се изчерпа вече, хората ти го казаха. Останалото е заяжданици от твоя страна.
Не се заяждам с лошо просто някой коментари са ми леко глупави и няма как да не напиша нещо такова.Като се позамислих аз не съм хората, така че те да си говорят. Айде have a nice day на всички.
![]()
Последно редактирано от broken-barbiee : 02-10-2012 на 14:32
@Пантерката, понеже излезе много дълго, искам да се уточня, че и аз по никакъв начин не те задължавам с мнението си
Уважението не идва от там какви дрехи носи. Когато един човек знае в пъти повече от теб и ти помага на теб да се развиваш е много по-достойно, а според мен и достатъчно, за да ти спечели уважението. По принцип не си говорите като равни, понякога само се проявява този нюанс на отношенията, просто защото отношенията ви са професионални, а не лични.
Когато се възприемаш така, че в работата да си нищо и да се съобразяваш със всичко казано отгоре, тогава може да се придържаш към етикета за външен вид. Когато сам избираш да ти е присъщо това поведение - пак. Ако ме накарат да загърбя личния си стил, веднага ще се запитам, защо по дяволите го работя това? Но пак, сигурно сме с различни разбирания. Мен ми не е зор дали заплатата ми ще е 600 лева или 6000 лева, стига да се чувствам добре и да работя това, което аз искам. Не бих се оставил прекалено дълго на позиция, на която да ме командват в личен план.
А дали "трябва" да съществуват такива правила? Ето какво гласи закона за защита срещу дискриминацията, което според мен достатъчно добре се тълкува в полза на аргументите ми и обосновава, защо не е глупост това, което се случва (повярвай, не само) в България:
Чл. 4. (1) (Доп. - ДВ, бр. 70 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна.
Както виждаме присъстват религия и убеждения. Има вратички като:
Чл7 2. различното третиране на лица на основата на характеристика, отнасяща се до признак по чл. 4, ал. 1, когато тази характеристика поради естеството на определено занятие или дейност, или условията, при които то се осъществява, е съществено и определящо професионално изискване, целта е законна, а изискването не надхвърля необходимото за постигането й;
"..а изискването не надхвърля необходимото за постигането й". Говоря за компетентни хора, които съумяват да си свършват работата въпреки външния си вид, така че мисля, че тази алинея е неприложима в случая.
Или:
Чл. 13. (1) Работодателят осигурява еднакви условия на труд без оглед на признаците по чл. 4, ал. 1.
(2) Когато това не би довело до прекомерни затруднения по организацията и осъществяването на производствения процес и в случаите, когато са възможни начини, които компенсират обективно възможните неблагоприятни последици за общия производствен резултат, работодателят осигурява условия на труд, свързани с работното време и почивните дни, съобразени с изискванията на изповядваната от работника или служителя религия или вяра.
Първо, казахме, че производството е оптимално, а и последното доуточнение също подкрепя тезата ми.
Нещо повече, за преподавателите в университета съществува стимул за този вид подход и в този закон:
Чл. 35. (1) Лицата, осъществяващи обучение и възпитание, както и съставителите на учебници и учебни помагала са длъжни да предоставят информация и да прилагат методи на обучение и възпитание по начин, насочен към преодоляване на стереотипи за ролята на жената и мъжа във всички сфери на обществения и семейния живот.
(3) Алинея 1 се прилага и за преодоляване на отрицателните стереотипи към лицата, принадлежащи към расови, етнически и религиозни групи, както и по отношение на лицата с увреждания.
Смятам, че имам правото на избор, в какъв външен вид да се явявам, при все, че работата не зависи от него и си изпълнявам длъжността си коректно и продуктивно. Последното не би било възможно, ако съм лишен от свободата на избор.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
само не разбирам за пушенето.. ок и аз миналата година имах кичури, но те бяха преливащи се и бяха няколко, а и косата ми израстна вече.. но и постоянно да се гримираш... За пиърсингите.. няма лошо ;дд ама недей повече ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Понеже въпросът е как ти възприемат момчетата ще се опитам да ти го опиша. По-малките си мислят, че си готина и си голямата бунтарка като правиш забранените неща или изглеждаш предизвикателно. Тия дето са 5 или повече години по-големи от тебе те виждат като смешно малко момиченце, което иска да изглежда голямо и е лесна жертва, която могат да излъжат, да оправят и после да оставят. Е, сори.
Окей, аз казах, че вече тази тема не ми е нужна и по възможност да се заключи, защото съм мислила достатъчно и съм взела моето решение да не се променям. Може пък и така да съм интересна на някой, някъде, така че тази тема е излишна вече.![]()
^ Ей сега.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щрак .