Мнениеот ми е повлипно от другите коментари в темата и ти хубаво питаш какво мислим за теб и явно въпроса ти е провокиран от заобикалящата те среда. Явно обаче мнението не ти допада щом търси още и други мнения, обаче интересното, е че го приемаш спокоино, но може и да греша. Явно ти приемаш стила си за нормален и не ти пречи, поне с това впечатление остава от написанотео от теб. От заобикалящите те коментри обаче явно е започнало да те гложди, че маи не се движиш много добре и тук искаш можеби да ти кажем как всичко е наред, незнам може пак да греша. Какво ми е мнението за теб, не смятам че на 14 е нормално да ходиш с 15 сантиметра ток, неподходящо къса пола и да ходиш по-дискотеките, не смятам, че е добре да си боядисваш косата, прическа да но боята е в повече за 14 годишна според мен, за цигарите и на 8 и на 80 да е човек пак смятам, че е ненормално да се пуши, по малките 12-13 годишни при положение, че ти си на 14 ми звучи малко неуместно, те мислят така, а аз мисля така също ми звучи пресилено. Повечето съфорумци, какро и аз ще ти кажат, че в тинеиджарската, пубертетската възраст 12-14-16 години доста от нас са се мислели за големи капацитети и че едва ли не можем да преобърнем света, е да ама познаи какво, един ден осъзнаваш, че само с мисал няма да стане маи, а трябва деиствие и работа ако искаш да постигнеш нещо, което на тази възраст значи да се учи съвестно и мама като каже прибери се в 10:30 да се прибереш или да помолиш за още половин един час, а не да се дзвериш и да не слушаш. Като доиде момента когато вече си постигнала нещо стоиностно и си удоволетворена от живота, еи тогава вече ако искаш и със 100000 дупки и обеци върви, пък ако искаш гола по центара се раскарваи. И аз едно хубаво се умотах, та искам да кажа, че без ясно и конкретно дефинирани цели и дела, ти си поредната, с ясно дефинирани цели и дела ти си доказал се ЧОВЕК с положение и тогава няма значение дали ходиш с 15 сантиметра ток или 25. За родителитети може да са решили, че това е правилен подход за теб, нали всички знаем, че колкото повече един човек го дърпаш от плода на греха има вероятност тои да иска да го опита още по силно. Само да попитам как разбра, че си атеист и какъв ти е успеха в училище.