Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Тц. На грешната плочица си стъпила.

Кола, която трака, ръждясала е и пали от четвъртия път никой няма да купи, щото харчи малко и вози меко примерно. Никой няма и да я погледне де
Евала ВАЛДЕС, велико сравнение, поклон. По темата незнам какво да кажа постът на Валдес е достатъчно ясен според мен. Това, че казваш как Лятото работиш ми звучи все едно си едва ли не жертва ем ще работиш, батьовото ти искаш да не работиш ли само едно ми е чудно как така работиш грамотна си абе на свястен човек правиш впечатление и как така това остава незабелязано на фона на обеците и на боядисаната коса, нещо не ми го побира акъла, хубаво първо впечатление, хубаво консерватизам ама чак пък толква. Колкото до това каква си в моите очи ама грам не трябва да те притеснява, по простата причина, че както споменах и по горе човек е свободен да върши каквото ще стига да не обременява другите, а ти мен не ме обременяваш. Помисли си каква си ти в очите на хората които ги е грижа за теб, а не за форумните много знаиковци. Това ''да видя след като го покажа дали ще съм толкова лоша в очите Ви'' ми звучи малко като това ''ако въобще той съществува'' от по предишен твои пост. Имам чувството, че при първото искаш да ти кажем, че не си лоша, а при второто има нотка на съмнение, така ми звучи на мен. Ем това говори за несигурност която, ние можем да гадаем само от каде произлиза. Хубаво работиш, хубаво си грамотна и хубаво искаш да се забавляваш, но гледаи забавленията да съответстват на твоита възраст, ти как искаш да не одумват 14 годишна с цигара в уста и къса пола, но ти каза, че мислиш реално аиде сега се опитаи тая гледка да си е представиш отстрани и кажи дали ти изглежда красиво и правилно И с риск да стана досаден пак ще се позова на Валдес испъкваи с добродетелите ти, а не с боядисаната коса и обеците. Приятелите ти и те ли се движат като теб или са по консервативни.