.
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не е толкова рядък филм, знаеш ли колко хора повтарят, че са могли да учат навремето? Демек им е дошъл акъла, че може и да им трябват тия знания. А като ги догони живота - сядат и учат.

Много е различно това да си родител и да коментираш отстрани. Ако аз съм родител, аз ще нося отговорността за това детето ми какво ще израсне. Това не значи, че няма да се постарая да му разясня, защо ще го ограничавам понякога или пък защо няма. За мен ще е важно детето ми да няма сериозни пороци, но също така ще ми е приоритет, детето да мисли със собствената си глава и да умее да взема решения.

Повечето хора не им понася да не са това, което искат да бъдат. Просто не всеки може да го постигне. Авторката иска да изгради у другите по-добър образ на себе си и според мен това ще й е мотивация да запълва пропуските си по-натам. За да се загубиш в грешната посока трябва да ти липсва съзнание за това, каква е алтернативата, да ти липсват амбиции, да не виждаш по-добрите възможности. По-добре да се замисляш как да се развиваш като личност, отколкото постиженията ти да са в това, че не пиеш, не пушиш и сервираш на хората безалкохолни цял живот, като единствената ти пъстрота са любовните драми, които се възпяват в чалга песните.
    Хубаво и точно говориш ,това не мога да не ти го призная, обаче ми говориш малко попринцип, а аз ти дадох конкретни думи които ти си казал и пак ще повторя ''как така няма проблем пък казваш, че ако твоито дете пропуши на 11 " жална му майка", не коментираме попринцип коментираме даден случаи, няма как 14 годишна с цигара в уста да МИ направи добро впечатление и сега ако почнеш пак да ми обесняваш като порасне как и какво ще стане пак немога да се съглася, точно защото ние говорим за настоящия момент. И какво искаш да ми обясниш, че и да учиш нередовно пак не е проблем, ем да съгласен съм не е проблем, може да наваксаш има такива хора сигурно, не ти казвам, че не е така казвам, че е по добре да се учи редовно, казвам чена 14 годишна не отива да пуши и да за МЕН първото впечатление си важно, човек трябва да е чист, спретнат да се старае външноста му да прилична и малко от малко представителна, не говорим за дали на мен или на теб ни харесва, а говорим за даден етикет, гледа се възраст, обкръжение, занимания деиности и така нататък, това е моето мнение по въпроса.
    Последно редактирано от Noja : 02-09-2012 на 19:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си