.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Още веднъж пости същия отговор и може някой балък да ти се върже.

Простотията си я показвай някъде другаде.

Canis_Dirus

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Давай направи извод за масата от обкръжението ми. Нето ги познаваш, нито си ги виждала, нита знаеш нещо за тях.
    Много ми е интересно на каква основа си правиш тези глупави заключения.
    Ами много е просто. За да имаш такова мнение, трябва да имаш някакви наблюдения. Имайки в предвид колко е глупаво човек да мисли, че повечето момичета си падат по груби хора, които не се държат добре с тях, си правя извод какви наблюдения трябва да си имал.

Около 11 клас (грубо) повечето ми познати и приятелки вече имаха сериозни връзки с изключително добрички момчета. Нърдове, ако щете. Повечето от връзките им продължават и досега. Някои се разделиха, по човешки, без причините да имат нещо общо с: "Много си мил. Искам някой да ме унижава и обижда, за да тичам по него." Това са чисто детски изпълнения и след като мине пубертета, обикновено приключват. Не винаги, естествено.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Още веднъж пости същия отговор и може някой балък да ти се върже.

Простотията си я показвай някъде другаде.

Canis_Dirus
    Y U SO INTERNE MINJA?
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ами много е просто. За да имаш такова мнение, трябва да имаш някакви наблюдения. Имайки в предвид колко е глупаво човек да мисли, че повечето момичета си падат по груби хора, които не се държат добре с тях, си правя извод какви наблюдения трябва да си имал.

Около 11 клас (грубо) повечето ми познати и приятелки вече имаха сериозни връзки с изключително добрички момчета. Нърдове, ако щете. Повечето от връзките им продължават и досега. Някои се разделиха, по човешки, без причините да имат нещо общо с: "Много си мил. Искам някой да ме унижава и обижда, за да тичам по него." Това са чисто детски изпълнения и след като мине пубертета, обикновено приключват. Не винаги, естествено.

Душице, ще започна с това, че ми слагаш думи в устата, един вид.

Къде видя да съм написал, че трябва да се държиш грубо? За теб това ли е другата крайност?

Другата крайност да се държиш надуто, дори арогантно, но НЕ грубо. Явно не си ме разбрала.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Просто мъже. А не да се чудиш дали е момче или момиче.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Надуто и арогантно също далеч не хваща всяка. Арогантно може би донякъде, но в малки количества. Поне в моя свят.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Като се държа мило, вежливо и съвсем човешки никоя не ми обръща внимание, а щом премина в другата крайност почти всички ми хвърлят по някой поглед или усмивка. Хайде сега направете заключение.
    Да, това съм го забелязала при някои мои приятелки, когато момчето е мило и т.н веднага се отдръпват, но когато е по-груб сякаш ги привлича грубостта му... Но и SisiStrange е права-това не се отнася за всяко момиче

Повече от фен Аватара на flawless_

Душице, ще започна с това, че ми слагаш думи в устата, един вид.

Къде видя да съм написал, че трябва да се държиш грубо? За теб това ли е другата крайност?

Другата крайност да се държиш надуто, дори арогантно, но НЕ грубо. Явно не си ме разбрала.
    Недей да и викаш "душице" и стига си се излагал... голяма комплексарщина лъха от тебе!

Banned Мега фен
    стига сте спорили.. забраненото е най-искано,няма какво да се лъжем,но в граници !.. ако ей така се дадеш на някой няма да я има тръпката,но ако му се дърпаш много много ще му писне и ще те остави.. така че - златната среда

Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    Недей да и викаш "душице" и стига си се излагал... голяма комплексарщина лъха от теб
    Първо започни да правиш разлика между "викаш", "пишеш" и "обръщаш се".

За трети път те съветвам да си запазиш злосторните коментари за себе. Някога ще се научиш ли? - Риторичен въпрос. Ако ще го обръщаш на скандал пиши на лично. Не се излагай пред другите.

Повече от фен Аватара на flawless_
    нещастник.

Извинявам се, то бива, бива, ама...

Сега какво очакваш? Да те нагрубя и да падна до твоето ниво?

Не, благодаря!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Никога не бих била привлечена от някои, когото е груб, арогантен и надут. Ако момче се държи така към мен само ще му зашлева един и ще си тръгна, като никога повече няма да му проговоря.Какво въобще е привличащо в това да бъдеш наречена имена и да се държат ароганто/надута с теб? Нищо.

По такива тъпи типове си падат и тъпи парчета момичета, още не съзряли/пораснали.

Като се държа мило, вежливо и съвсем човешки никоя не ми обръща внимание, а щом премина в другата крайност почти всички ми хвърлят по някой поглед или усмивка. Хайде сега направете заключение.
    заключението е, че момичетата не стават ;д
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Добрич
    Ами ето едно предложение по темата! http://www.vbox7.com/play:8761566620

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Напълно правилни са ти наблюденията. Аз съм точно като момичетата, които описа (и въобще не се гордея с това) - толкова мили момчета съм отхвърлила, мъже, които даваха всичко, за да им обърна внимание, а аз с чистото съзнание, че са наистина страхотни, ги отхвърлях. И да си призная продължавам да го правя, но не съжалявам, защото се познавам и знам, че с такива хора няма да съм щастлива.
    Точна "другата крайност" са моят тип - арогантни, самовлюбени, но стъпили на земята, знаещи какво искат, мъже, които ме карат да се чувствам посредствена, а това ме амбицира да се доказвам, да се боря за тяхното внимание. Звучи гадно, да, така е, но е факт и аз няма да го отричам.

Какъв трябва да е мъжът, за да го хареса една жена, зависи от жената. Аз мога да говоря само за себе си. Например най-близката ми приятелка си пада по милите, грижовните, бих казала лигави момчета, които правят каквото им се каже и те гледат влюбено all the time. И все пак в момента тя е щастлива с приятеля си и се радва на пълноценна връзка, а аз, която винаги искам повече, винаги търся нещо друго и не понасям да ми ходят след гъза, в момента съм сама. Което не ме прави нещастна - напротив щастлива съм, защото знам какво искам. Приятелката ми също е щастлива, защото и тя знае какво иска. Просто двете искаме различни неща (мъже).

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

anonymous708973
    Guest
    Хах.
    Естествено, че има тип момче/мъж, който хваща окото на изключително голям брой женски.
    Трябва да призная, че не го вярвах, докато не се запознах с приятеля си. Той е такъв.

Става дума за хващане на око, нали? Защото има разлика между характеристиките на този, който хваща око, и на идеалния за всяка. Второто не съществува. Няма как един човек да е перфектен за всички. Някои наистина търсят принца на белия кон, който да им сваля звезди от небето, но и те са привлечени от типа, за който говоря. Но не биха били с такъв човек, защото търсят съвсем други неща в партньора си.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-12-2012 на 14:00

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Забавен и мил, но не лигав (в смисъл чак да й отваряш вратата на колата като на английската краница малко пресилено ми се струва ) ..

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Напълно правилни са ти наблюденията. Аз съм точно като момичетата, които описа (и въобще не се гордея с това) - толкова мили момчета съм отхвърлила, мъже, които даваха всичко, за да им обърна внимание, а аз с чистото съзнание, че са наистина страхотни, ги отхвърлях. И да си призная продължавам да го правя, но не съжалявам, защото се познавам и знам, че с такива хора няма да съм щастлива.
    Точна "другата крайност" са моят тип - арогантни, самовлюбени, но стъпили на земята, знаещи какво искат, мъже, които ме карат да се чувствам посредствена, а това ме амбицира да се доказвам, да се боря за тяхното внимание. Звучи гадно, да, така е, но е факт и аз няма да го отричам.

Какъв трябва да е мъжът, за да го хареса една жена, зависи от жената. Аз мога да говоря само за себе си. Например най-близката ми приятелка си пада по милите, грижовните, бих казала лигави момчета, които правят каквото им се каже и те гледат влюбено all the time. И все пак в момента тя е щастлива с приятеля си и се радва на пълноценна връзка, а аз, която винаги искам повече, винаги търся нещо друго и не понасям да ми ходят след гъза, в момента съм сама. Което не ме прави нещастна - напротив щастлива съм, защото знам какво искам. Приятелката ми също е щастлива, защото и тя знае какво иска. Просто двете искаме различни неща (мъже).
    Трябва да се запознаем.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Хах, щом трябва!

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Трябва, трябва, но сега не му е времето.

Мега фен Аватара на Chacho
    За момиченцата с милите момчета съм се изказвал преди време, може да видите подписа на Пантерката.

Към автора, хвани си една книжка, хората са изписали тонове на тая тема.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ужас :д
    Ако ми мирише на тютюн или ракия със сигурност ще ми привлече вниманието, но в отрицателен смисъл.
    Иначе един мъж трябва да знае мястото си, да се държи добре, да бъде настоятелен и внимателен.
    И Поддържан, разбира се.

Мега фен
    double post ,'cuse me
    Последно редактирано от Auriss : 02-14-2012 на 04:15

Мега фен
    ...защо така се хвърляте в двете крайности на само една-единствена характеристика?
    То ясно, че темата е именно затова, но все пак последното си зависи до голяма степен и от други качества.

Нали се сещате, че ако си 40 кила и бит в лицето 'надутото' поведение не върви много-много => просто ставаш за резил.
    Същото важи и ако имаш визията на сериен изнасилвач, а се държиш като умествено изостанал.

Бе не знам, просто си мисля, че нечие 'поведение' рефлектира пряко самочувствието на даден човек, пък то от своя страна се гради на база визуални и интелектуални достойнства.

Де факто няма как да питаш какво 'поведение' харесват 'момичетата', тъй като, отново, то е следствие от това, което СИ. Виж, ако искаш да ти разграфят едни пост на 'външен вид' ,'интелект' , 'социално положение' и 'комуникационни умения' - мисля че отговорът ще е в стил Мечо Пух - колкото повече, толкова повече.
    Ако някоя от вас е на друго мнение - моля да се изкаже. Любопитно ще ми е да разбера причината.

Spoiler : същото важи и за мъжете, в общи линии.

//
    Сиси - до голяма степен е прав Cold , но нека си позволим още едно обобщение - ако приемем че простотията и незачитането на околните са маркер за тотална кретения, то не виждам какво странно има, че глупави хора си падат по други глупави хора. Сами го казвате - болшинството. За щастие с годините хората обикновено поумняват.

Често следя форума като ми дотъпее и просто не ми е ясно откъде този мерак да се дават определения, без да се търсят някакви причинно-следствени връзки.
    Бе както и да е, живи и здрави да сте, това е най-важното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си