- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви трябва да са мъжете?
Как трябва да изглежда? - Чистоплътен.
Какво трябва да бъде поведението му? - Да излъчва увереност.
Всичко останало е според вкуса на всяка.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
1. С чувство за хумор. Но не просташко. Трябва да може да накара едно момиче да се смее така както никой друг, така че тя да има нужда да си говори с него ..
2. Да знае какво иска и да има смелостта да го каже, а не да чака другите да отгатнат.
3. Със самочувствие, не до небесата, но не и някой си мухльо дето се прави на гъзар пред приятелите си, а с момичетата е като мравка..
Има го и обратния вариант. Ако вътрешно нямаш самочувствие, но адаптираш такова поведение, рано или късно ще дойде. Просто защото се насилваш да правиш нещо, което се притесняваш, преодоляваш страха си и в крайна сметка придобиваш увереност. Даже наскоро забелязах, че ползват този подход в един Public Speaking клас, за да преодоляват сценичната треска. Преди време и мен така са ме учили в журналистиката.
Колкото до 40-те килограма. Да си 40 килограма е признак на несериозно отношение към себе си. Ако си 40 кила, яж и поблъскай железа. Ако се поддържаш и тренираш, няма да изглеждаш зле.
Сега мен ме гложди един въпрос. Защо определяме по женското мнение какъв трябва да е един мъж? Това ли е крайната велика "мъжка" цел, да го харесват жените?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Зависи сред какви момичета искаш да си вървежен. Ако искаш да се занимаваш със спортистки, трябва да си атлетичен. Ако искаш да се занимаваш с интелигентни момичета, трябва и ти да си интелигентен. Ако искаш да се занимаваш с безмозъчни кифли, обличай се по последната мода, върви с разперени ръце и говори на висок глас в коя чалготека си запазил маса. И така нататък.
Авторе и да ти се напише думичка по думичка как трябва да се държиш, пак няма да схванеш ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3