.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Как трябва да изглежда? - Чистоплътен.
    Какво трябва да бъде поведението му? - Да излъчва увереност.

Всичко останало е според вкуса на всяка.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    1. С чувство за хумор. Но не просташко. Трябва да може да накара едно момиче да се смее така както никой друг, така че тя да има нужда да си говори с него ..

2. Да знае какво иска и да има смелостта да го каже, а не да чака другите да отгатнат.

3. Със самочувствие, не до небесата, но не и някой си мухльо дето се прави на гъзар пред приятелите си, а с момичетата е като мравка..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ...защо така се хвърляте в двете крайности на само една-единствена характеристика?
    То ясно, че темата е именно затова, но все пак последното си зависи до голяма степен и от други качества.

Нали се сещате, че ако си 40 кила и бит в лицето 'надутото' поведение не върви много-много => просто ставаш за резил.
    Същото важи и ако имаш визията на сериен изнасилвач, а се държиш като умествено изостанал.

Бе не знам, просто си мисля, че нечие 'поведение' рефлектира пряко самочувствието на даден човек, пък то от своя страна се гради на база визуални и интелектуални достойнства.

Де факто няма как да питаш какво 'поведение' харесват 'момичетата', тъй като, отново, то е следствие от това, което СИ. Виж, ако искаш да ти разграфят едни пост на 'външен вид' ,'интелект' , 'социално положение' и 'комуникационни умения' - мисля че отговорът ще е в стил Мечо Пух - колкото повече, толкова повече.
    Ако някоя от вас е на друго мнение - моля да се изкаже. Любопитно ще ми е да разбера причината.

Spoiler : същото важи и за мъжете, в общи линии.

//
    Сиси - до голяма степен е прав Cold , но нека си позволим още едно обобщение - ако приемем че простотията и незачитането на околните са маркер за тотална кретения, то не виждам какво странно има, че глупави хора си падат по други глупави хора. Сами го казвате - болшинството. За щастие с годините хората обикновено поумняват.

Често следя форума като ми дотъпее и просто не ми е ясно откъде този мерак да се дават определения, без да се търсят някакви причинно-следствени връзки.
    Бе както и да е, живи и здрави да сте, това е най-важното.
    Има го и обратния вариант. Ако вътрешно нямаш самочувствие, но адаптираш такова поведение, рано или късно ще дойде. Просто защото се насилваш да правиш нещо, което се притесняваш, преодоляваш страха си и в крайна сметка придобиваш увереност. Даже наскоро забелязах, че ползват този подход в един Public Speaking клас, за да преодоляват сценичната треска. Преди време и мен така са ме учили в журналистиката.

Колкото до 40-те килограма. Да си 40 килограма е признак на несериозно отношение към себе си. Ако си 40 кила, яж и поблъскай железа. Ако се поддържаш и тренираш, няма да изглеждаш зле.

Сега мен ме гложди един въпрос. Защо определяме по женското мнение какъв трябва да е един мъж? Това ли е крайната велика "мъжка" цел, да го харесват жените?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Сега мен ме гложди един въпрос. Защо определяме по женското мнение какъв трябва да е един мъж? Това ли е крайната велика "мъжка" цел, да го харесват жените?
    Простичко. Каквото е търсенето, такова е предлагането

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Простичко. Каквото е търсенето, такова е предлагането

+2

Също така, тук не става въпрос за полове, а за хората. Нещата са равностойни за представителите и на двете страни. Така, че кой е крив и кой прав няма значение...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Зависи сред какви момичета искаш да си вървежен. Ако искаш да се занимаваш със спортистки, трябва да си атлетичен. Ако искаш да се занимаваш с интелигентни момичета, трябва и ти да си интелигентен. Ако искаш да се занимаваш с безмозъчни кифли, обличай се по последната мода, върви с разперени ръце и говори на висок глас в коя чалготека си запазил маса. И така нататък.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Авторе и да ти се напише думичка по думичка как трябва да се държиш, пак няма да схванеш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си