...защо така се хвърляте в двете крайности на само една-единствена характеристика?
То ясно, че темата е именно затова, но все пак последното си зависи до голяма степен и от други качества.

Нали се сещате, че ако си 40 кила и бит в лицето 'надутото' поведение не върви много-много => просто ставаш за резил.
Същото важи и ако имаш визията на сериен изнасилвач, а се държиш като умествено изостанал.

Бе не знам, просто си мисля, че нечие 'поведение' рефлектира пряко самочувствието на даден човек, пък то от своя страна се гради на база визуални и интелектуални достойнства.

Де факто няма как да питаш какво 'поведение' харесват 'момичетата', тъй като, отново, то е следствие от това, което СИ. Виж, ако искаш да ти разграфят едни пост на 'външен вид' ,'интелект' , 'социално положение' и 'комуникационни умения' - мисля че отговорът ще е в стил Мечо Пух - колкото повече, толкова повече.
Ако някоя от вас е на друго мнение - моля да се изкаже. Любопитно ще ми е да разбера причината.

Spoiler : същото важи и за мъжете, в общи линии.

//
Сиси - до голяма степен е прав Cold , но нека си позволим още едно обобщение - ако приемем че простотията и незачитането на околните са маркер за тотална кретения, то не виждам какво странно има, че глупави хора си падат по други глупави хора. Сами го казвате - болшинството. За щастие с годините хората обикновено поумняват.

Често следя форума като ми дотъпее и просто не ми е ясно откъде този мерак да се дават определения, без да се търсят някакви причинно-следствени връзки.
Бе както и да е, живи и здрави да сте, това е най-важното.