Първоначално написано от
x7aZzy
Напълно правилни са ти наблюденията. Аз съм точно като момичетата, които описа (и въобще не се гордея с това) - толкова мили момчета съм отхвърлила, мъже, които даваха всичко, за да им обърна внимание, а аз с чистото съзнание, че са наистина страхотни, ги отхвърлях. И да си призная продължавам да го правя, но не съжалявам, защото се познавам и знам, че с такива хора няма да съм щастлива.
Точна "другата крайност" са моят тип - арогантни, самовлюбени, но стъпили на земята, знаещи какво искат, мъже, които ме карат да се чувствам посредствена, а това ме амбицира да се доказвам, да се боря за тяхното внимание. Звучи гадно, да, така е, но е факт и аз няма да го отричам.
Какъв трябва да е мъжът, за да го хареса една жена, зависи от жената. Аз мога да говоря само за себе си. Например най-близката ми приятелка си пада по милите, грижовните, бих казала лигави момчета, които правят каквото им се каже и те гледат влюбено all the time. И все пак в момента тя е щастлива с приятеля си и се радва на пълноценна връзка, а аз, която винаги искам повече, винаги търся нещо друго и не понасям да ми ходят след гъза, в момента съм сама. Което не ме прави нещастна - напротив щастлива съм, защото знам какво искам. Приятелката ми също е щастлива, защото и тя знае какво иска. Просто двете искаме различни неща (мъже).