.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Въпрос към момчетата !!

Какви момичета предпочитaт повечето момчета? Говорим за характер и външност!! Kогато например видите момиче в Мола и за да ви привлече по някакъв начин?

На който му се говорят глупости да не пише тук...
    Последно редактирано от rumihop : 02-09-2012 на 13:44

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Грамотни ,може би
    Всеки има различен вкус , едни харесват брюнетки , други блондинки , едни харесват големи цици,други не толкова. Няма установен модел. Казали са го хората "Разни хора-разни идеали".
    FYI:Момиче съм
    maDamn

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Грамотни ,може би
    А, те вече не обръщат особено внимание на грамотността Всичко за спорта

По темата-момчетата предпочитат момичета тип Андреа, хах..
    Всеки си има различен вкус, ние не можем да ти кажем...

Град
    Бургас
    Бриюнетки . Аз харесвам например да има хубаво лице (това ми харесва най-много в едно момиче ) ако е някой с идеалното тяло ама като е батал в лицето .. поне на мен няма да ми хареса , и тялото е важно трябва да е в норми долу горе .
    =] Момче

Голям фен Аватара на stambelan
    Предпочитам момичета, които има истинска ценносна система и морал. Отбягвам всички чалги и всички друсалки, те не са хора за мен. И първото което гледам в момичето са усмивката и очите.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Обикновено си падам по такива, чието IQ надвишата поне двойно килограмите й.
    За мен важи правилото Лице>Дупе>Гърди/Крака.
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Първото което гледам в момичето са усмивката и очите, начина на говорене и обличане и на последно място цялостен преглед

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ако имаш правилното излъчване ще смъкнеш сичко живо

пс : момиче съм

Голям фен Аватара на supersonic0
    Аз нямам определен идеал за момиче, тоест руса, с един к'ви си очи и т.н. Но най-добре ще да е с хубаво лице, красива усмивка, да е умна, а не няква глупава. Тялото, к'вото такова.. Смисъл не държа да е с извивки като на манекенка, но все пак да не е някоя 90 кила дето с полата или роклята й да може да си покривам зимата на дядо ми москвича

Ами зависи, ако е само за едното е*ане или не е за нещо сериозно гледам само външния вид общо взето, да има цици, дупе, хубаво тяло и лице. Ако пък е за нещо по-сериозно цици,дупе,тяло, лице и мозък

Брюнетки !!! с кафеви очички :> симпатични, забавни, интересни и нещо на което много държа е да НЕ СА ЛИГАВИ
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

anonymous708973
    Guest
    Висок, строен пич винаги прави впечатление.
    Гласа (!!!!)
    Жестовете
    Начинът, по който си носи косата и брадата
    Пръстени
    Инфантилни индивиди също привличат вниманието, но по доста негативен начин.

Banned Голям фен
    Нямам точна рецепта, но иначе външен вид повече гледам косата,усмивката и очите.Колкото до характер нямам апсолютно никакви изисквания ( смисъл немога да кажа точно какви качества.. и т.н)

Голям фен Аватара на toad
    Слабо се интересувам от това какви момичета харесват повечето момчета . Като идеал поставям скромните , естествени , симпатични , интелигентни и земни девойки на върха на моята стълбица .

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Висок, строен пич винаги прави впечатление.
    Гласа (!!!!)
    Жестовете
    Начинът, по който си носи косата и брадата
    Пръстени
    Инфантилни индивиди също привличат вниманието, но по доста негативен начин.
    Ама то май се пита какви момичета предпочитат момчетата, а не какви момчета предпочитат момичетата....

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    За външния вид е ясно,че трябва да ме привлича.Много ми допадат момичетата,които въпреки всичко са лъчезарни и усмихнати и са най-вече себе си.Тези,които могат да възприемат себе си като красива,без да има грим по тях.Да е стойностна като човек,да се бори силно за нещата,които иска,да не е тип недостЪпнЪтЪъЪъъ кифлЪъЪЪЪъ,дък фейс и да не е материалистка.Може би това е.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Брюнетки по възможност. След това гледам очите и усмивката. Така да се каже "не общувам" с надути, превзети, подивели, разгонени и всякакви видове патки, кифли, кроасани, вафли и други животни( нищо лично момичета, тези типове не ме кефят). Винаги обръщам внимание на начина на говорене и обличане. И не на последно място характера Трябва да е мила, скромна, с чувство за хумор и да приема адекватно комплименти Няма значение, дали има огромни гърди, задник мечта или не.. Е... Ако има бонус за мен :Д А ако се усмихва често и има трапчинки... Право в десятката ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    Ама то май се пита какви момичета предпочитат момчетата, а не какви момчета предпочитат момичетата....
    Опа :д
    10букви

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Външен вид - циците от вън, стегнато дупе, грим(курволети)
    Това ми привлича на мене вниманието

Характер - без превземки.
    Да си тежи с двата крака на мястото, не един да й каже нещо и веднага да си сменя мнението.
    Като се разберем нещо, да го прави, ако ще се отмята да ми каже предварително, не вече като е късно и са провалени моите планове.
    Да прави преценка, кога може да ме ядосва и кога не трябва да го прави.
    Да знае че едно момче си има нужди, дали секс, дали внимание няма значение, понякога има нужда и да е само просто.
    Да знае цената на парите, но и да не се страхува да похарчи.
    Да демонстрира амбиция и инициатива в това което прави, не зависимо какво е, не да каже аз така ще направя и после да не е склонна да положи никакви усилия и да чака на готов.
    Това ми привлича вниманието като характер.
    - Всички авто-части на едно място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си