- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 5 ЧАСА ЗА МАТУРАТА ПО БЕЛ - ПОДКРЕПЕТЕ ПРОТЕСТА ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК!
БЪДЕЩИ ЗРЕЛОСТНИЦИ,ДА ПОДКРЕПИМ ИДЕЯТА ЗА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ НА МАТУРАТА ПО БЕЛ ТУК!
http://www.facebook.com/pages/%D0%9A...599508?sk=wall
Последно редактирано от svejesttt : 02-02-2012 на 14:36
Aбе то всичко гледа да се изнесе, колкото по-рано, толкова по-добре. При оставащо време час, час и нещо, в стаята бях oстанала само аз.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
и 15 да дадат, селяните са си селяни -.-
Stinson out.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
За кво ни са 5 часа-2 часа теста и 2 часа съчинението????? Напълно достатъчно-да не гооворим, че повечето свършват и по-рано и пак имат хубави оценки-госпожата ни чете новият вариант на матурата и не видях нищо слоожно за някви 3 текста свързани с цигарите, но пък дали ще са 3 иили 1 няма голяма зн според мен 10-15мин повече
lol Матурата съвсем спокойно се прави за 2 часа и половина.
Щом предишните випуски са я направили за 4 и вие можете.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мале.. 5 часа, вие добре ли сте ? Ще видите как на втория час масово ще напуснете стаите и ще видите, че матурата е лесна. И вместо да пускате глупости, сядайте и четете, че да не ходите септември..
Вафла..
5 часа,вие добре ли сте?
Шофирай разумно - стигни жив!
Няма шанс да изкараш 5 часа правейки някой тест!!!
Абсурд.
В 12 клас се сетили, че не могат да четат бързо. Техен проблем. Тестът се прави за час в най-лошия вариант, още толкова и малко отгоре за написването на текста. 2 часа и половина, максимум 3 и готово. Пф. 5 часа.
Какви 5 часа бе?
Правя си теста за 30 минути и изчезвам.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аз мисля че времето е нормалноТази година имам матура и искам да си остане 4 часа
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
На матури отивате,не на олимпиада xDD Въпросите са от лесни, по-лесни-поне при нас бяха тип "обща култура" - или знаеш отговорите ,или не-при вторият вариант и 10 часа да дадат-файда няма
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
[QUOTE=Irti;10023924]Затова има хиляди скъсани на матурата, ама като ви мързи да четете...
Няма 5 часа! Един час ви е много, пияно-наркоманска сбирщина, която постоянно мрънка за ваканция!
granger, не говоря за теб, споко.[/QUOTE
От теб казаното се оказва, че всички които сме писали в темата сме пияно-наркоманска сбирщина и ни мързи да учим
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Аз не ви питам дали ви пука, а казвам действителността каква е.
Без никакви лоши чувства, закачка, подигравка, но ще видим ти колко ще изкараш. Да не стане така, че да имаш по-малко от 5 и ти да станеш идиот - според теб.
"Нищо не е сигурно. Ще поживеем, ще видим."
![]()
Няма абсолютно никакъв шанс, колкото и нескромно да звучи. Ще гоня резултат от 5.75 нагоре - не че ми трябва, но просто така, за личен кеф.
От последната матура имаше поне едно 20% с 6.00, при това тези, които познавах от тоя процент, не бяха някакви звезди и си правеха грешки.
Правила съм матурата по БЕЛ миналогодишната в 2 учебни часа+ междучасието , извинете ме - изкарах над 5,50...при положение ,че дори не се бях готвила. Беше просто проба,но ни нанесоха оценките. И да, наистина е направена , за да вземе от идиот дори, а тези ,които не я взимат трябва да са без капка мозък.
Това е матура,не олимпиада...олимпиадата е ниво , че и две, над една матура.
maDamn