Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Dear ladies,

Приемете че за повечето мъже няма как да се поддържа любов ако хората не се виждат. Все едно да запалим един лагерен огън и песни и танци до зори, той няма да изгасне.

Да де, ама.. не е съвсем така. Недейте да изкривявате идеята със само секс ли искате и бля бля. Не, не искаме само секс, но и не искаме да се мъчим и да страдаме за нещо безперспективно. Проверено и доказано е хиляди пъти. Не че не ни пука за вас, напротив. Но също толкова ни пука и за собствената ни душевна цялост. Просто приемаме това, което не можем да променим. Вярваме в любовта и прочее дивотии, но това не значи че сляпо ще преследваме тая фикс идея. Любовта не е мания, не е нещо непреходно. В смисъл това не е диагноза че да си седиш до живот с нея. Винаги има момент, след който поддържането на една кауза става безсмислено. Това не значи че каузата се омаловажава. Просто е неактуална за променените обстоятелства.

В момента имам подобен случай. Една приятелка ще заминава за Англия и повече няма да се върне. Аз и казах - няма как да имаме продуктивни отношения след като си там... не очаквай чудеса, нещата ще се стопят много бързо.

Авторке - при всеки един случай връзка от разстояние е обречена. Писал съм хиляди пъти защо, ако искаш да разбереш - порови се из постовете ми. Това че се обичате е чудесно но само по себе си то никога не е достатъчно. Разбира се че е необходимо, ама за да подкараш колата ти трябват и бензин, не само гуми и двигател, нали?
ненененененененене!! НЕ! всъщност мисля, че именно разстоянието ще покаже дали си я обичал или не...аз с мойто момче, какво? Връзката оцелява, нали? Защо при нея да не стане?!