- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми мюсли
Момичета бихте ли ми препоръчали някое хубаво мюсли за закуска /ако може да е по диетично / или нещо от този род, защото си нямам ни най-малка представа какво да взема.. Съжалявам, ако има вече подобни теми, но нищо не открих.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Подминаваш всички картонени кутии и шарени опаковки. Обикновено някъде по долните редове в магазините ще намериш овесени и пшеничени ядки. Омесваш ги с малко кълнове, семена, ядки и евентуално сушени плодове и получаваш най-доброто възможно "мюсли".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да не пускам нова тема, купих си корнфлейкс, не е сладък ,ям го със мляко и мед малко..
обаче проблема ми е, че ми омръзна и искам да го разнообразя, а беше 750гр и ми остават още 5 буркана (сложих го в буркани, за да не омеква) и по какъв начин е възможно?
и има ли мюсли, които са чисти и без захар в тях?
Ъъм аз си похапвам овесени ядки с мед,грозде(според сезона),орехи и карамел(карамела не е задължителен)..вкусно е,а и полезно!Може да пробва и FITNESS
Момичета, а това мюсли "Фамилия Никола" в кои вериги магазини се предлага? Билла?Фанстастико?345?![]()
^Във всички го има. И аз ти го препоръчвам, има няколко вида даже.
Благодаря ви!![]()
Аз много харесвам мюслито на Кауфланд 100гр. около 400 калории като имаш напредвид,че една порция е 30гр. калориите не са чак толкова много. Има ягодово,щоколадово,с различни сушени плодове и стафиди, лешници и стафиди. Силно го препоръчвам.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Аз ям от доста време на "Фамилия Никола" със сушени плодове и няколко вида ядки(като аз лично отделям плодовете :Д) и е мнооого добро.
Everything changes, but beauty remains ...
Вчера ми обясняваха за някакво, наречено Виталис (?)
Истинското мюсли е това, за което TheBeliever говори. Лично аз не го понасям обаче.
Ако ядеш само чисти овесени ядки наистина не е никак вкусно. В това което купувам има няколко вида ядки /включително овесени/ сушени плодове, семена, парченца кокос, бананов чипст.е дехидриран банан, като цяло е доста добро. Отделно само с овесени ядки може да си забъркаш своя рецепта, както каза TheBeliever, но пък излиза по-скъпо, поне при мен.
"Фитнес" не си купувай. Има много захар в него. По- добре както ти казаха си купи от тия мюслита в прозрачните опаковки. Има с ядки, сушени плодове, и смесени разни. Вкусни са, а и можеш да си добавиш и ти плодове.![]()
Аз си слагам замразени плодове в мюслито ми :Д
Последно си сложих замразени ягоди,много готино става :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Аз ям на Fitella. Предполагам че и то има много захар, защото е сладко. Но пък на мен ми е вкусно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз ям Нестле фитнес с шоколад.. на мен ми допада.. пък и дори само чистото е добро..или пък с сушени плодове (на мен обаче не ми харесва така).
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Аз пък си ям фитнеса... може да е с много захар, но пък е много вкусен...
И сигурно съм единствената, която си предпочита само овесени ядки, без всякакви други примеси... сушени плодове и прочие..