- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хапчета за Отслабване!
Здравейте, може ли да ми препоръчате някакви хапчета за отслабване, които да приемам + фитнеса
пп. момиче съм
калорекс апетин.много помагат(от личен опит знам)![]()
![]()
![]()
Човек не избира кога да умре.Нито кога.Може само да реши как ще живее.Сега.
л-карнитн,всички видове бърнери и термогенетици-това са основните.Но каквото и да се приема то само по себе си не дава резултат без някаква диета.Каквото ядем такива изглеждаме и не забравяй кардиото.
Машината се върнааааааа![]()
Аз да питам още
Значи ако се започне прием на Л-карнитин и след месец - два го спра, дали няма пак да кача това което съм свалила?
и на коя фирма е добре да си взема Л-карнитина?
Последно - чух че увреждал черния дроб - Вярно ли е?
- на хапове или течен е по-добре?
според мен не трябва да се занимаваш с такива хапчета... всичко зависи от правилното хранене + движение...
naprotiv ne vredi a po4istva 4erniq drob zemi si nqkoy amerikanska firma az kato 4istq karam na tv1rda farmaciq citomel edefrinПървоначално написано от Just___me
T3,ефедра,Кленбутерол,ДНП все прапарати с уникални качества!Първоначално написано от Anavar
ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!
Мога да ви кажа един ефикасен метод:
ЦЯЛ МЕСЕЦ ВЗИМАТЕ ЕФЕДРИН,КЛЕНБУТЕРОЛ И ПАРАЦЕТАМОЛ и тренирате всеки ден.Най - накрая има два варианта - или ще сте изчистили 95 % от мазнините си или ......................... ще сте мъртви.![]()
Ти си тъп:Първоначално написано от jambo_bs
Ефедрата и клена се запълват рецепторите на 14 ден,а парацетамола няма да действа на 405 ден,защо има такива индивиди като тебе чули,недочули![]()
Ако ми се наложи да свалям.. тоест да отслабвам, горене на мазнини.. надали ще припаря до хапчета.. всичко се постига с много часове в залата и яко потенее и естествено ще трябва да се лишиш малко от това онова за яденето става дума де.. и както казваше един стар приятел " Организма си знае най добре какво му е нужно и какво не за да се развива както той си знае "
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
Защо точно хапчета, по-добре тренирай нещо, ще стане по-бавно ама и ще е по-добър ефекта![]()
ChoCoGirL..!
Aз си тренирам фитнес поне 3 пъти в седмицата, но просто ми се струва невъзможно да отслабна само от фитнеса... да, не се и тъпча с храна, но нз просто искам бързи резултати.Първоначално написано от ChoCohoLiC
ako ima6 izli6ni pari mini na Rastejni hormon hem 6e otslabne6 hem 6ese podmladi6 ama ti trqbwat 1.500lv
P.s sega se stqgam za edin cikal s Insulin Test depo i Restejniq hormon
^ и ко
Аве най-доброто хапче е Рагата и Марата.![]()
![]()
![]()
Ако живта е кучка... просто се научи как да чукаш.
Здравейте, относно молбата да бъдат препоръчани някои ефективни хапченца за отслабване аз лично горещо ви препоръчвам тези - SlimWeight Proизползвам ги от около 3 седмици и вършат работа определено, а и се чувствам много добре, не са ми навредили по никакъв начин
))))
С хапове по-възможно е да надебелееш отколкото да отслабнеш!
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !