- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем....
Здравейте!С приятеля ми снощи правихме секс,с презерватив,той свърши в презерватива.Няколко пъти го проверявахме ,но не беше скъсан.Дотук добре.След това се погушкахме ,аз го целувах ,а той се докосваше отдолу.По-късно ме обработва с пръсти и тук после той си вкара филм ,че може да се е пренесло нещо и да е станал гаф.Доколкото съм чела ,те умират много бързо ,почти веднага при контакта с кислорода.Чудя се дали да посетя генеколог ,да ми даде съвет.Мина ми през ума и за Ескапел ,но зная ,че това е голяма хормонална бомба и е само за крайни абсолютни случаи ,не мисля ,че този е такъв.Аз съм против хапчета абсолютно.Вие какво бихте ме посъветвали за най-правилно решение на ситуацията.Благодаря на тези ,които прочетоха и още повече на тези ,които пишат по темата!
Не се вкарвайте в излишни филми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бих те посъветвала да се успокоиш и да му избиеш филма от главата. На сперматозоидченцата им трябва определена скорост , за да достигнат до яйцеклетката. А ,ако не си била в овулация няма и яйцеклетка... Споко!
maDamn
Аз съм на 100 процента същата. И за да не стават гафове, знаеш ли от колко неща се лишаваме, о, дори излежда смешно.
Ако ще правим секс и по време на любовната игра някой е пипал пениса му, отива да се измие за да не разнесем предеякулационна.
Ако правим орална и после секс, не го целувам за да не остане някой микрон сперма в устата му и после като ме ближе да ми остави микрона по вагината.
Аз слагам презерватива с чисти ръце за да не докосна предеякулационна, която да остане от външната страна на кондома и после в мен.
Знам, че е много трудно от това да стане нещо, но не се е намерил човек, който да ме успокои напълно, че няма как да стане нещо. И поради тази причина винаги си режа от удоволствието... и то с големия нож...
EDIT: Не знам при другите така ли е. Сподете вие като мен ли сте или някак пренебрегвате страха. Имам доста нередовен цикъл и трудно да си изчисля овулацията, но дори и да можех, пак щеше да ми е притеснено.
Още малко и в непорочното зачатие ще повярвате !![]()
Леле... бебетата не стават така, момиче. Най-малкото... как мислиш, че сперматозоидите, които евентуално са останали по устата ти, ще се пренесат в неговата, та после като те ближе, ще оплодят яйцеклетката, която се намира бая по-навътре от входа на вагината ти, където той едва ли си пъха езика.
Еми, наплашена съм от теми, които съм чела. Как от анален секс може да забременееш? Сперматозоидите излизат от анала и се плъзгат към вагината и бавно си навлизат вътре и пак забременяваш. Защо тогава един език който е в нея да не може да пренесеДобре, това е за спермата, а за предеякулационната да се притеснявам ли изобщо ако остане в нечия уста?ЕДИТ: И ако се пипа без да свърши, но излезе течност и после пипа мен(имам предвид + оръсти вътре). Знам, че звучи супер смешно, ама някак си винаги искам да съм застрахована на 100 процента, а тая предеякулационна ми е*ава майката. Само за нея се притеснявам главно :#
Повечето неща са много малко вероятни...По-скоро са легенди от "непорочно" забременели момичета. time2rock, изброените ситуации са изключително малко рискови. Малко по-спокойно го давайте. Къде остава насладата от секса и спонтанността? Ако аз правех по този начин секс, щях да се побъркам и вероятно нямаше хич да ми е до това.
,
Здравейте , нова съм и не знам как да започна нова тема хихи затова отговарям тука))
Значи вчера като го правихме (имаше малък проблем с ставането му) сложихме презерватива , правихме го и като изправих нещо , той вече беше свършил . Това което ме притеснява не е това че е свършил в мен ( е добре де , малко хах ), а това че когато се изправих презерватива беше му стигнал до половината му полов член и имаше МАЙ стекла се сперма надоло към топките ....... СУПЕР МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХ ЗА ТОВА , след това проверихме презерватива - беше здрав ,,,,, След като се прибрах много ми се спеше и неска цял ден спа ;ххххххх Дали има някъв проблем ?????? S.O.S спешно моля ви!!!!
От тая тема излезе, че сперматозидите имат крила...
Няма такова нещо като "пренасяне на сперматозоиди".
Ако мислите беше толкова лесно, щеше ли инвитро-то да струва 2000лв ?![]()
Това са глупости, но е нормално да не знаеш ако си под 15 годишна. НИщо ти няма и така не се забременява.
Освен това няма повече какво да се каже по темата, за това тя спира тук.