.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Проблеми :Х

Здравейте,срам ме е,но ще споделя проблема си :Х къпя се всеки ден,ползвам дезодоранти,но по някое време като се изпотя и усещам,че мириша лошо и ме е срам да правя секс с приятеля си защото ще усети,че мириша лошо и ще потъна в срам....... а другия проблем ми е миризмата на вагината и анусът ми,не знам дали е при всички,но знам,че и там мириша лошо,интимните лосиони помагат ли за премахване на лошата миризма,приятелят ми иска да ми прави свирки там,но не бих му дала,защото знам,че и там мириша лошо,бихте ли ми дали някакъв съвет не искам да се срамувам да правя секс заради тези гадни проблеми И още един въпрос някой маха ли си космите в дупето защото имам,но ще е много трудно да ги махна там,а все пак се виждат.. не мислете,че си правя майтап,не е така,наистина имам тези проблеми и реших най0-сетне да се допитам до вас да видя дали може да ми се решат тези скапани проблеми

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Решението е да си вземате общ душ преди секс, и използвай интимен гел за да махнеш миризмата отдолу. И не се казва той да ти прави свирки, все пак нямаш пенис, а вагина - казва се да ме лиже. Колкото до окосмяване около дупето ( вътре в ректума нема как да има косми - т.е е черно - дебело черво ) може да се махне с кола маска, самобръсначка и тн методи.

Мале мале паднах като прочетох той да ми прави свирки DDDDDDDD Такава глупост не бях срещал скоро е бахти племето където сте сега DD .

Колкото до проблема ти имам една съученичка мирише много не се понася като сме в час умирисва цялата стая дори и тя не се усеща не знам тва момиче къпе ли се кво се прави ама е някакъв ужас.Ти се пръскай малко повече под мишниците сложи и парфюм и може да ти се оправи проблема.
    Последно редактирано от MrUnnamed : 02-10-2012 на 18:10
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Доста ми беше просташко да се изразя,че ме лиже пък и дори в Сексът и градът го казаха така,не съм го аз измислила А за общият душ е малко нелепо,не може всеки път преди секс да го карам да се къпем,ами ако нямаме около нас душ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Общият душ не означава търкане между краката и подмишниците. Означава закачки, целувки и т.н. под душа, и после да преминете към секса. По този начин си давате някакъв начален старт + всички миризми изчезват.

Повече от фен Аватара на vassy
    дезодоранта задължително да е против изпотяване и да не е от левчето. Аз ползвам на Нивеа и Дав дори и мъжките им.
    За интимните части: ако искаш си вземи спрей или дезодорант за тази област. В Ейвън има спрей, в Орифлейм - дезодорантче. Косъмчетата около ануса е нормално да ги махаш. Със самобръсначка смятам, че е най лесно. Когато се миеш не пропускай нищо там, отдолу и не го прави само със вода, а и със сапун, душ гел или интимен гел.
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Решението е да си вземате общ душ преди секс, и използвай интимен гел за да махнеш миризмата отдолу. И не се казва той да ти прави свирки, все пак нямаш пенис, а вагина - казва се да ме лиже. Колкото до окосмяване около дупето ( вътре в ректума нема как да има косми - т.е е черно - дебело черво ) може да се махне с кола маска, самобръсначка и тн методи.
    +1 (10 букви )
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Общият душ не означава търкане между краката и подмишниците. Означава закачки, целувки и т.н. под душа, и после да преминете към секса. По този начин си давате някакъв начален старт + всички миризми изчезват.
    Ето за това говоря! Един човек да ме разбере ...
    И аз мислях, че е кофти да си вземаш душ заедно с гаджето си, но настоящият ми приятел ми показа, че далеч не е кофти, а даже си е много приятна заигравка преди да се пристъпи към същинската любовна игра ( френска и тн целувки по тялото ) и секса след нея.

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Жестоко
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    миризмата може да идва от гъбички и пр., отиди на гинеколог
    за подмишниците се използва дезодорант, може да си го носиш в чантата
    носи си и мокри кърпи за бебета /с по-ниско пх/
    и чак много трудно-айде моля ти се..оправяш си се както можеш и готово.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    [QUOTE=MrUnnamed;10033316]Мале мале паднах като прочетох той да ми прави свирки DDDDDDDD Такава глупост не бях срещал скоро е бахти племето където сте сега DD .

Аз си помислих,че и тя е мъж...ама при второ прочитане ми се изясни
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Грешки се случват по някога
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Приятелят ти свирки ще ти прави ? Не че нещо, но останах с впечатлението, че си траверс или гей....

Banned Мега фен
    казаха ти за нещата.. космите ги махни с кола маска,ако не можеш сама,на козметик.. + можеш да си вземеш лосион за тяло с по-дълготраен аромат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си