.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Къдрици

Hybrid View

Къдрици

Здравейте!!!
    Може ли да ми кажете как да си направя тази прическа http://prikachi.com/images.php?images/357/4379357j.jpg
    с пяна ли??? Само да не е с преса или маша!!! Благодаря предварително!!!!!!!!!
    Preska

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ми при мен става като спя цяла нощ с ролки, след това ги махам, слагам пяна, дифузер и готово.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Ми при мен става като спя цяла нощ с ролки, след това ги махам, слагам пяна, дифузер и готово.
    и аз така правя но след час-2 се отпускат и приличам на овца !защо става така?!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами зависи може би от типа коса. Ако сложил лак отгоре ще стои по дълго. Аз някой път от тая пяна още повече я развалям косата и те къдриците заминават.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    можеш и с трика моливчетата, но пък трябва ти преса
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Голям фен Аватара на taamara
    Според мен това е естествената й коса или пък студено къдрене. С ретро-то става подобно

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Моята коса попринцип е чуплива и леко къдравее след баня на върховете нанасям обилно пяна .Аз използвам на Syoss ето такава.
    http://www.ivis.bg/syoss-strong-hold...%BB-p7240.html
    След като нанесеш пяната със дифузер си я правя и става точно така
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Можеш да пробваш един трик!Вземи няколко яйца,свари ги и след това разбий белтъка с пасатор.Започни да втриваш сместа по дължината на косата и се получава същия ефект като този на снимката

Да, определено можеш да постигнеш желания ефект с пияна и поне ролки преди това. Успех!
    The art of simplicity is a puzzle of complexity.

sled kato se iskape6 dokato kosata e vlajna slaga6 pqna za kosa i posle s difuzer difuzera ne e zad1ljitelen

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Имам такава коса ;дд Но както казаха - с пяна и ролки ;д

С ролки най-добре се получава.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    С ролки трябва да пробваш.

Question

Аз пък съвсем скоро попаднах на едни ролки в един интернет магазин и обмислям дали да си ги поръчам изглеждат много интересни и струва ми се наистина ефектът ще е добър. Ето ви линк и моля ако ги погледнете кажете как ви се струват! http://namaleno.exsitee.com/%D0%A0%D...MAGIC-LEVERAGE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си