.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

леко притеснение

правихме го без презерватив онзи ден и се питам от самата еякулация дали е възможно да е станало нещо изпразних се извън нея ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не сме били там да знаем, дали е попаднало нещо при еякулацията. Но предеякулационна течност е имало.

А това "леко притеснение" нямаше да го има ако мислехте преди да ебете, а не след това.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф,пак същата тема. Едва ли,шанса е минимален дори и да е била в овулация...следващия път с презерватив, за да няма пак такива темки.
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Оф,пак същата тема. Едва ли,шанса е минимален дори и да е била в овулация...следващия път с презерватив, за да няма пак такива темки.
    +1

10 буквииииии

Повече от фен Аватара на vassy
    не ви ли писна бе?! Като ще се пецкате без кондом помислете преди това! Пфф.. да беше прочел преди да почнеш да водиш полов живот и то без предпазни мерки и напишеш поредната тъпа, скучна тема!
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    не ви ли писна бе?! Като ще се пецкате без кондом помислете преди това! Пфф.. да беше прочел преди да почнеш да водиш полов живот и то без предпазни мерки и напишеш поредната тъпа, скучна тема!
    Той какво пита, Вие какво му отговаряте!
    Момчето, ако искаше морал да му се чете щеше да се обърне към майка си.. Все едно никой от вас не е правил глупости през живота си..

По темата: Едва ли е станало нещо, спокойно и все пак.. не прекалявайте

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    +
    десет букви

мъжът разполага с две глави-едната, с която да мисли, а другата, с която да безразсъдства -> ти определено си безрасъдствал :>
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    дайте да по-гадаем малко
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Форумa преобладава с такива теми. Правете го с презерветив, да вие е мирна главата, пък и да престанете да питате едно и също.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си