- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- леко притеснение
правихме го без презерватив онзи ден и се питам от самата еякулация дали е възможно да е станало нещо изпразних се извън нея ..
Не сме били там да знаем, дали е попаднало нещо при еякулацията. Но предеякулационна течност е имало.
А това "леко притеснение" нямаше да го има ако мислехте преди да ебете, а не след това.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оф,пак същата тема. Едва ли,шанса е минимален дори и да е била в овулация...следващия път с презерватив, за да няма пак такива темки.
maDamn
не ви ли писна бе?! Като ще се пецкате без кондом помислете преди това! Пфф.. да беше прочел преди да почнеш да водиш полов живот и то без предпазни мерки и напишеш поредната тъпа, скучна тема!
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
мъжът разполага с две глави-едната, с която да мисли, а другата, с която да безразсъдства -> ти определено си безрасъдствал :>
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
дайте да по-гадаем малко
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Форумa преобладава с такива теми. Правете го с презерветив, да вие е мирна главата, пък и да престанете да питате едно и също.