.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: WTF?!?!?!

WTF?!?!?!

Така с приятеля ми сме заедно 6месеца, днес го попитох дали преди е казвал на някоя че я обича а той каза че за него това са просто думи, и не иска да ми замазва очите както правил с предишните си връзки. Попитах го как е възможно за 6 месеца да не е почуствал нищо и да няма нищо а той ми каза че явно има нещо щом не е свършило като неговите предишни връзки за 2-3 месеца. Незнам какво да правя, незнам искам ли да съм с него. Обичам го прекалено много и ме наранява това, че с него е така. Той ми каза че с мен е свикнал да ми казва истината а не това което очаквам да чуя..
    Моля ви дайте ми съвет незнам какво да правя, немога вече помогнете ми моля ви! ;((((

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Остани си с него и не си мисли, че като не ти казва "обичам те" не го чувства. Например и аз съм имала сериозни връзки, но никога не съм казвала "обичам те", не защото не го чувствам, а защото не ми харесва да го казвам. Аз си го чувствам за себе си и не ме интересува другите дали знаят какви са чувствата ми. Но ако ти му казваш "обичам те", а той не те отразява направо го режи

Дай му време да помисли.Явно изобщо не е наясно какво изпитва.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Остани си с него и не си мисли, че като не ти казва "обичам те" не го чувства. Например и аз съм имала сериозни връзки, но никога не съм казвала "обичам те", не защото не го чувствам, а защото не ми харесва да го казвам. Аз си го чувствам за себе си и не ме интересува другите дали знаят какви са чувствата ми. Но ако ти му казваш "обичам те", а той не те отразява направо го режи
    Отвръща ми , даже той ми го каза първи и бях много изненадана. Когато му казвам че ме обича винаги ми казва и аз те Обичам.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Тогава според мен трябва да си останеш с него. Аз тук не намирам проблем. Виж, все пак аз не ви знам и взаимоотношенията /имам в предвид, че те със сигурност са по-различни от взаимоотношенията с моите бивши/, но като човек, който не обича да казвам "обичам те" ти казвам да не се притесняваш за глупости

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъъъъ за 6 месеца нищо не му е трепнало и това били просто думи? Мацоранке, пича те върти много яко. Повече от другите кифлички

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

благодаря ти много, то в крайна сметка квото ни е писано такова..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Каквото си го направите - такова.

...или каквото ти го направят (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ъъъъ за 6 месеца нищо не му е трепнало и това били просто думи? Мацоранке, пича те върти много яко. Повече от другите кифлички
    Много точно.

знам,направо се съсипвам...

Повече от фен Аватара на vassy
    не се впрягайй! Моя е същия.. и на мене не ми казва това, което искам да чуя, а това, което мисли.. не ми казва и през 5 минути колко ме обича. Никога не ме е лъгал, което е нещо много, много, мноого хубаво.
    За 2мата горни пича - не че нищо не му е трепнало, просто не обича да го казва! ..
    Мога само да ти кажа да си го пазиш, защото почти всичките момченца говорят на мършичките колко много ги обичат на втория час откакто са тръгнали, та те знаят ли какво е любов?!
    Повярвай ми, не искаш да ти казва, че те обича постоянно.. ще ти писне.. а така, когато го казва рядко 1. оценяваш думите му 2.дава ти по-голяма възможност да почувстваш любовта му
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    За 2мата горни пича - не че нищо не му е трепнало, просто не обича да го казва! ..
    Не ям чушки, но като ми се доядат яда. Надявам се да си ми разбрала мисълта.

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Не ям чушки, но като ми се доядат яда. Надявам се да си ми разбрала мисълта.
    абе, не е баш така, но както и да е..
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво сте се хванали за думите? Няма значение дали ти казва, че те обича, ако го държанието му го показва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Оценявам това че ми казва това което мисли а не това което знае че искам да чуя, аз му казах виждаш какво е станало с това което си казвал като са искали просто да го чуят.

За ШЕСТ месеца веднъж, подчертавам веднъж не го е казал, а шест месеца са си много. Хайде да е мазохист и първия, втория, третия път да е премълчал, рано или късно от само себе си става.

Не се ли замисляш, че може предишните да са го наранили гадно и да си е обещал да не го казва вече?! Или кой знае какво още може да го кара да си мълчи.

Хора той ми го казва дори ми го каза първи, преди аз на него. Но незнам защо останах много изненадана като каза че за него са само думи..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    За ШЕСТ месеца веднъж, подчертавам веднъж не го е казал, а шест месеца са си много. Хайде да е мазохист и първия, втория, третия път да е премълчал, рано или късно от само себе си става.
    Шест месеца съвсем не са толкова много, колкото ги изкарвате.

Аз го казах на сегашния си приятел близо година след като тръгнахме. Все пак не заобичваш човек за няколко седмици. Трябваха ми месеци преди чувството да назрее. И до ден днешен го казвам супер рядко, предимно в изключително емоционално наситени моменти. Това не означава, че не го чувствам. Просто не изпитвам нуждата да го повтарям за щяло и нещяло.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от sunshine35 Виж мнението
    Хора той ми го казва дори ми го каза първи, преди аз на него. Но незнам защо останах много изненадана като каза че за него са само думи..
    Щом ти го е казал, та дори и първи, какъв е проблема? Искаш по-често да ти го казва?

казва че са просто думи за него ... не мога и аз да го разбера

Може да кажеш на някого, че го обичаш, а в същото време да не ти дреме за него. Следиш ли ми мисълта, че не ми се обяснява по-подробно?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мога да шерна как накарах моя да ми каже, че ме обича, след 2 седмици

Стояхме в леглото, към 3ам и го накрах да си доближим главите, и да се опита да усети какво си мисля.
    Врънкахме се до 6ам без да му кажа какво си мисля, накрая му се разцупих и той ми каза, че ме обича, ама не искал да крийпва и т.н.

Ако това не стане :Д , просто спри да контактуваш с него.
    Ако това да ти каже, че те обича, е наистина важно за теб - хубаво е той да се съобрази.
    Тези думи дават сигурност.

Когато някой ми каже, че ме обича, аз разбирам - няма да късаме, ще те гушкам като се видим и ще си изкарваме добре.
    Когато аз казвам тези думи - пак това имам в предвид.
    Не съм особено по тази част с чувствата, ама не виждам какъв е проблема да ти казва, че те обича.
    Кво обича, пържени картофи ли :Д

Като започне да им се придава на тия глупости такова значение - не било обич, а любов, бла бла.

Спи ми се.

Идеята ми беше, че нищо не му пречи да направи тази крачка към по-сериозните взаимоотношения, ако не желае ( а ти искаш ) - няма смисъл да си губите времето взаимно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

е какво са ако не са думи? :Д
    Това ли те кара да смяташ, че те обича?! Думите. ЛОЛ какви ценности
    Не мислиш ли, че е по-важно да ти го доказва чрез действия и искреност??
    Това, че някой сопол ще ти повтаря как си единствената, превъзходна, жената на живота му, колко е хлътнал и никога не би те заменил с друга не означава, че няма да прави кфото му се прави зад гърба ти, а ти ще има да му вярваш и ще смяташ, че не те лъже. Оцени приятеля си! Думите не са нужни никому

Да.... и едва ли не му дреме а просто явно за него тея две думички нямат такова голямо значение. Когато съм му казвала че неискам да го изгубя винаги ми казва че няма.... Но просто не го разбирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си