.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Question Цената на бала

Колко ви струваше бала? Роклята, обувките и т.н. Наложи ли се вашите да вземат заем?

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Около 1000 до тук. Никой нищо не ми е давал. Всичко сама си плащам.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kamice Виж мнението
    Около 1000 до тук. Никой нищо не ми е давал. Всичко сама си плащам.
    ако не е тайна, как си намерила парите?
    аз още не съм абитуриентка, но знам че балната вечер ще излезе около 150-200 /ресторант и дискотека/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не са взимали заем нашите, просто известно време заделяха по някой лев. Грима и прическата не ми бяха разход, понеже си ги правих сама, роклята, обувките и аксесоарите ми излезнаха около 300лв. Отделно почерпки, морета, албуми, куверти, абе....все излишни пари, ама няма как

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ще излезе към 1500 - 2000 лв - всичко.

Супер фен
    на кака ми(не ми е сестра) й излезна 2000-3000 не помня точно
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

^Откъде толкова пари .
    Роклята,обувките и чантата сме ги взели вече общо 450-500 лв,не знам точно колко.
    Прическа и грим-леля е по тези неща.
    Куверта-70-80 лв ...
    За албума още не се знае точно колко...
    За екскурзията няма да съм в България и няма как да си дойда,за да ида с тях.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Над 1000 бяха, но не знам колко вече. Около 600 се вързаха рокля, обувки, грим и прическа. Като роклята беше 430. После нашите дадоха супер много пари за купон в нас и после да заведат роднините на ресторант. Куверта ни беше 50 мисля. Отделно изпращане, дипломиране...

Не очаквам да излезе по-малко от 2000лв. Екскурзията е 420лв+200/300лв джобни и само това излиза около 600-700лв :X
    Роклята не знам колко ще ми е. Една съученичка миналата седмица си взе и каза, че роклята й е била 800лв, не знам как варират тази година качествените рокли. Аз хвърлих око една за 200лв, но ще имам и за изпращането отделно около 200лв + обувки и чанти, за всяка рокля.. Грим за бала - 60лв, прически за бала и изпращането, солариум 2 месеца.. + посрещането на гостите у нас около 500лв.. Ми в общи линии + ресторант, дискотека, албуми и други 100лв и това е. :X

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Май още е рано да се прави равносметка за разноските, че току виж сметката излязла крива......

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Не помня вече кое колко точно струваше, но като изключим бижутата(защото са подаръци) и почерпката с роднините(но то беше вкъщи, така че и там сме поспестили) може би към 600-700 лв. Според мен баловете са голяма глупост, отидох само ,за да угодя на мама, пък и по принцип съм си Скруч. Заеми ,слава Богу, не сме взимали.

anonymous708973
    Guest
    Заем за бал ще взимат... българска работа.

Мега фен Аватара на Colouring
    Малко спам,защото имам време до бала,но просто не знам как ще дам толкова много пари за една вечер.Не ми го побира умът.Пък за някои неща просто си трябват пари.Това рокли,обувки,ресторанти......

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^На мен не ми го побира умът. Толкова много пари за една вечер. Ами, родителите ми какво ще правят като имат две деца - близнаци? ще се охарчат. Поне не сме в БГ, ама все пак. Иначе братовчедка ми имаше бал преди 2 години и не мисля, че излезе толкова много. Беше намерила страхотна рокля, която не мисля че надвишаваше 200лв, гримът и прическа бяха евтини, обувки и т.н. също. Беше късметлиика, ама все пак, какви са тия 3000 лв и теглене на заем за бал?

Супер фен Аватара на Jaune
    О, боже. Не знам колко пари ще дам, но знам колко можем да дадем и то не е много. И не виждам смисъл. За една рокля, която ще облечеш веднъж :/ ще гледам да е по-универсален модел, да я облека на някоя сватба поне.

Град
    София, България
    ^Да. Пък и трябва си обикаляне по магазините. Може да намериш страхотна хубава рокля на ниска цена.

Няма абсолютно никакъв шанс да дам повече от 300 лв за рокля, че и толкова ми се вижда ужасно много. Направо им се чудя на тези хора, които нямат пари и теглят сума ти заеми, за да може дъщеря им да е с рокля на Гучи, чанта на Прада, и не знам си какви още надценявани марки.

Моят бал е догодина, ще видим. Но аз лично няма да позволя да се дават пари за глупости.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Около 4000 ми излезна с рокли грим прическа , бижута, обувки, куверти едно-друго, роднинските покани и тн
    9

Град
    София, България
    ^Шегуваш ли се?

4000 би излязъл бала на брат ми + моя общо два пъти. -.-

Град
    София, България
    ^Шегуваш ли се?

4000 би излязъл бала на брат ми + моя общо два пъти. -.-

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Роклята - приблизително 700
    обувки и чанта - 300
    бижута - 400 (с парите от бабите за подаръци, но все пак се зачитат)
    прическа, грим, маникюр, бельо - 250
    рокля и обувки за изпращането (нз дали го смятате) - 250
    за куверт и нощувка в хотела - 150
    за ресторант с роднините - около 400 лв
    албум - 70
    дискотека и прочие развлечения в Слънчев бряг (където е бала) -130
    Това са груби сметки, защото бала ми е тази година, но общо взето повечето неща съм ги купила, така че като събера всичко -приблизително 2700
    И сега като го сметна наистина ми става гадно ... въпреки, примерно за изпращането нещата аз съм си ги платила :Р
    Последно редактирано от Little_Lady93 : 02-12-2012 на 13:13

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Балът на сестра ми излезна към 1500 лв.Рокля,обувки,грим,причес ка към 500 лв. Екскурзия в Турция за 450(всичко влиза в тези 450) и отделно посрещане на гости вкъщи към 500 лв.,аз бях сервитюрка и се скъсах да тичам...И куверта в ресторанта беше 120 лв. и отделно дискотека,дипломиране и дригу простотии..
    Аз другата година завършвам и съм изрично забранила да се правят планове за канене на роднини,за скъпи рокли и сумати пари.Повече от 200-250 лв за рокля няма да дам.Причека,грим,маникюр всичко мога сама са си направя.Все пак трябва да си сакат,та да даваш пари за тези неща..Обувки и чанта ще отмъкна от сестра ми,рокля за изпращането,за дипломирането също от нея ще взема.Все пак тя е подвижен гардероб и трябва да се възползвам от това
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ако не е тайна, как си намерила парите?
    аз още не съм абитуриентка, но знам че балната вечер ще излезе около 150-200 /ресторант и дискотека/
    Работя ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ясно

тия глупости са адски излишни и за 1 вечер ще ми идат парите за 2-4 семестъра..пф..
    имам една приятелка в канада и като завърши бяха си наели лимузина 15 човека, хапнали, пийнали с по-официални дрехи..малко снимки и кой откъде е ..тука тия балове все едно се завършва харвард ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

DisappointedDreamer Ами не, и аз имам брат близнак и беше доста хм сложно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си