- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Victoria's Secret
Какво мислите за момичетата?Харесва ли ви бельото?
Обожавам !
Момичетата са страхотни, шоуто всяка година е изумително, бельото е хипер сладурско...
О, и им се намират страхотни бански.
=)
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
На хубави тела, всичко стои. Моделите са много добри, бельото също.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
След време със си обещала задължително да си взема нещо от там, сега няма смисъл.
Иначе момичетата са истински модел за красота. Нямат нищо общо с анорексичните модели. Прекрасно вдъхновение са.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Гледах клипче в нета, в което казват, че фирмата търси момичета които се отличават и изглеждат здрави, т.е. да не са анорексички или някви кльощи. Днес ще дават шоуто по бтв лейди, но не знам в колко.
Моделите са хипер яки, всичките просто! Бельото е супер, също![]()
Това БТВ Лейди нещо не мога да го изнамеря, пък вчера го търсих доста дълго време, иначе повечето пълни ревюта ги има в YT.
Те споменаха за някакви проблеми, че хората са оплаквали, ама като ги знам, няма да го оправят скоро. Аз лично нямам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ама ние изобщо не сме имали (на Виваком ТВ сме)..
Нов канал ли е или е заменен някой?
Нов е........
Моделите са прекраснии, бельото също е много хубаво .. : )
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Дам,моделите са големи красавици...
Много са готини всичките им модели, аз вече го гледах шоуто.Честно казано миналогодишното беше по-добро.
Ии аз съм на Близу и нямаме bTV Lady![]()
ще почна и аз да го гледамкога го дават ако мога да попитам?
^Само веднъж го даваха http://www.btv.bg/lady/videos/video/...Lady.html,но можеш да го гледаш и в YouTube![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 02-12-2012 на 18:01
Бельото им не е лошо. Но повечето им момичета са ми кльощаво безлични.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Кльощави? :Д Да бе.
Според мен на някои талиите им са твърде не-женствени и...не дебели,ами...не-тънки :Д . Не ми харесват телата им никак на мен, харесвам по-фини и нежни тела. Примерно аз не бих искала талията ми да изглежда като на предпоследното или последното момиче (и за щастие е много по-тънка и нежна).
Иначе имат хубаво бельо и съм ползвала страхотни боди лосиони <3
Everything changes, but beauty remains ...
^Adriana Lima, демек. Еми, това с телата съм съгласна. Но и аз имам широк/и ханш/бедра, ама не съм и модел. lolБельото и банските им са страхотни обаче.
Да, наистина на някои телата им имат някакви забележки, но по-важното е, че не са анорексичните скелети, които се разхождат по дизайнерските подиуми все още.А и все пак да отбележа, че Адриана Лима и Миранда Кер имат деца.Вероятно и други са раждали, но аз за тях знам.
ПП - шоуто е 2011 и го има в замунда![]()
Телата им са супер- Точно каквото искат мъжете. Все пак те трябва са харесват тялото.