знам ,знам.
Много тъп е въпроса ,но искам да знам .
Вижте сега положението какво е,например,ако едно момиче предложи на момче да му направи свирка,почти винаги момчето ще приеме нали така?Това значи ли,че и момичетата са така при лизането,същото ли им е удоволствието и т.н?
Ясно е естествено,че може да се съпостави същото и със секса,но там не е същото .пак едната страна е навита,но другата не е винаги ..

да да , се едно ..

има едно момиче,което е доста разкрепостено и ще се събираме скоро много хора ,пък и тя ме кефи доста , пък и е тук не за много време , може би ще и доставя това удоволствие ако е така .. тя е малко по-голяма ,аз сега съм на 16 ,тя е на 17 мисля или на 18 ,но не е нещо фрапиращо ,защото като си се съберем всички не изглежда нищо фрапиращо .. Та,харесва ми много и бих искал да и доставя удоволствието , не искам да спя с нея ,просто ей така , и аз не знам защо лол ..

не знам обаче дали няма да ме помисли за някой нахалник или нещо от сорта и аз не знам..и ми е интересно дали ако е така и примерно по някое време на вечерта като сме пили я дръпна и го направя това , дали ще се дърпа..защото ако момиче го направи на момче,то няма да се дърпа примерно..

колкото и калпаво да обесних цялата ситуация и изключително малоумно,надявам се да сте разбрали положението ми , сигурно изглеждам доста смешно в момента ,но аз не съм много навътре с цялата тази .. тема.