.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Подарък

Повече от фен Аватара на zliat

Подарък

Какъв подарък да подаря на приятелката ми за Св. Валентин?
    Повече от 1 година сме заедно....но нямам идея за подарък всъщност по-скоро не знам
    какъв вид да бъде :дали от еротичен,дали нещо нормално(например преса за коса,епилатор)
    дайте някакви насоки....,моля

Отрежи си го , тури му панделка , опаковай го и и го подари ! Ще остане най-щастлива в сравнение с всеки друг подарък.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има и други такива теми, където хората даваха идеи. Според мен за 1 година си подарявал и други неща, такива епилатор и други работи не мисля, че е подходящо. Дай нещо по-романтично.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Има и други такива теми, където хората даваха идеи. Според мен за 1 година си подарявал и други неща, такива епилатор и други работи не мисля, че е подходящо. Дай нещо по-романтично.
    +1

10 буквиииии

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1

10 буквиииии
    Добре признавам си прост човек съм си.Ама какво означат тия "10 букви" ???

Иначе съм намислил да и взема едно нещо от по-специализиран магазин.....но не съм сигурен първо дали ще и хареса и второ ако родителите и разберат-за какъв ще ме помислят.
    Много се чудя за едни белезници с пух дали няма да са добър подарък????
    Последно редактирано от zliat : 02-10-2012 на 20:37

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Коментарът ти трябва да се състои най-малко от 10 букви, затова когато е по-малко , изписваме така или квото друго ни дойде на акъла!
    maDamn

Св. Валентин е по-скоро романтичен празник. Не мисля че епилатор и преса за коса са подходящи подаръци. Лично на мен примерно много повече би ми харесало нещо символично и от сърце, отколкото някакъв скъп материален подарък, който може да ми го подари и някой, който не ми е гадже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си