- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите
всичко ми е ценно. истината най-вече. пълната, извечна, същинска истина за всичко и всички. това се опитвам да откривам и пазя.
от себе си (из)иск(в)ам много неща. да напиша нещо значимо, нещо, което ще променя животи. да поставям, да изградя свой театрален език, т.е. да се създам в очите на другите, да се създам за света. но в общи линии е това, свободно да се изразявам, да въздействам, да остана. в бъдеще ще се радвам, ако съумея да отгледам семейство, но това си е цял микрокосмос, а аз съм почти невъзможен човек.
на другия въпрос: ще действам. ще изживея живота си интензивно. по принцип се пестя, откъм думи, емоции, действия, чакам точни моменти, хора, време. от страх да не се изхабя, да не ми посивее наоколо. за 6 месеца и с тези пари ще направя всичко, което бих направила иначе, но без да се замислям много, без да се контролирам, чисто инстинктивно, бих била. нещото, което не бих могла да направя, но би било най-важно за мен, е да откупя от ценното време на любимите си хора и за тези няколко месеца да бъдем пълноценно заедно.
//хубава тема. стана ми леко, че (се) споделих)