- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета на колко години сте?И колко момчета са Ви чукали анално?
Момичета на колко години сте?И колко момчета са Ви чукали анално?Сори ако има вече такава тема
Оправи си заглавието, това не е нормално заглавие за нормална тема във форум.
кой е казал че тамета е нормална?та заглавието да е нормано... и като гледам форума не е много нормален![]()
Ебаси темата.
19 години, 1
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
14 и половина - 8![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
баси грубото заглавие... то от още такива като теб съвсем на зле ще тръгне форума ;д
На 19 съм и на нито един не съм дала отзад т.е 0 Няма и да дам, колкото и да обичам настоящият си приятел.
иълллл, ще повърна
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
18 години и никой; отзад е забранена зона
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Абе пичове не се сърдете ама ... според мен ... треа да си ебати гейчето за да е "грубо заглавието" ... истинските мъже си казват нещата така както тряа да са... не по заобиколени начини ... иии браво на тия като мен във форума ...![]()
На 13 и са към 6-7. Ще се постарая да настигна ^Galq^.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
е тва са Пи.ки а не тия кифли дет са само на чатчета и на 1 кафе неможе да ги накараш да излезнат![]()
o.O ...................
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Пич, в следващата тема може да помолиш момичетата да ти пускат камера когато правят секс
П.п. Доста нетактично зададен въпрос към женската аудитория![]()