.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на gersinkaa

Проблем с рутер TP-LINK

Здравейте! Имам проблем с рутера ми...
    Днеска изведнъж спря интернета. Нали знаете-когато влезете в Wireless Network Connection 3 ви излиза един network лист. Там би трябвало да го има вашия рутер. Уви-моя го няма. Пиша се gergana, но не намирам никаква връзка с това име. Ровех се, търсих... Намерих! Сега ще ви напиша пътя, който ''изминах'' докато го намеря.
    Wireless Network Connection 3 => View Wireless Networks => Related tasks => Change the order of preferred networks => Свойства на Wireless Network Connection 3. И там имам предишната ми връзка, на която забравих паролата и интернет доставчиците я блокираха и моята връзка (gergana). И двете имат някакви хиксчета. Ето снимка (ако видите нещо...) http://prikachi.com/images/846/4379846p.jpg
    Мисля, че е блокирана връзката, но как, като аз въобще не съм се ровила там преди това.. Рестартирах рутера, но нищо... Сега в момента взимам интернет от някой комшия, не знам даже от кой. Не искам да викам интернет доставчиците, защото последния път, когато ги извиках ми взеха 30лв за поправката, а само 2мин. беше цялата работа.. Ако мога да се оправя без тях-добре, но ако не мога....
    Надявам се да сте разбрали за какво става въпрос по моите завъртяни обяснения..

Като щракнеш бутона от снимката "View Wireless Networks" - Трябва да ти излезе лист с наличните за свързване мрежи! Този списък който ти си показала от снимката е на запомнените мрежи, но те в момента може да не са достъпни. Значи щракаш на бутона "View Wireless Networks" и виж дали ти е налична тази мрежа (gergana) - Ако не е, значи рутера не излъчва Wi-Fi сигнал. В този случай трябва рутера да се свърже с твоя компютър, чрез LAN кабел и да се конфигурира.

Не можах да разбера, коя точно парола ти си забравила? Ако ти е сменена паролата за Wi-Fi връзката, просто избери от списъка, от твоята снимка старата мрежа и избери бутон "Remove" - така ще изчистиш старата парола, като ще трябва при свързване към твоята мрежа да въведеш вече променената парола. Не знам дали ме разбра, но ако имаш трудности - пиши ми на ЛС да разменим координати за връзка и ще ти помогна с каквото мога!

Не, връзката я няма в View Wireless Networks, точно това казах.
    А за паролата-оправих го това, беше преди много време.
    И сега трябва ли да ги викам тия от интернета... Направо не мога да ги понасям!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Случвало ми се е с рутър Linksys WRT54GL. Със старата версия на firmware-a се случваше като го натоваря с трафик да се рестартира и да си загуби настройките. Вероятно трябва да си конфигурираш рутъра отново и този път си запази настройките във файл, за да ги възстановяваш лесно.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Случвало ми се е с рутър Linksys WRT54GL. Със старата версия на firmware-a се случваше като го натоваря с трафик да се рестартира и да си загуби настройките. Вероятно трябва да си конфигурираш рутъра отново и този път си запази настройките във файл, за да ги възстановяваш лесно.
    И не само на linksys. Стария TP-LINK също го правеше. Новия слава богу не е, пък и има опцията за quick boot на настройките.

Оф, тия ще ги викам, ама големи са мошеници.. Само си чакам края на договора.. Дадоха ми такъв скапан рутер.. Много ме е яд...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си