- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 февруари - помощ :(
Може ли някои да ми даде идея как да зарадвам приятеля си по телефона на 14 тъй като няма да имаме възможност да сме заедно за жалости ми се искаше поне по телефона да му покажа обичта си, но тези изтърканите спомени и смс-и не ми допадат много..някои ако има идея за някоя изненада по телефона, която да не е от моя номер а примерно от интернет сайт,от който да му изпратя нещо, а за никакъв не се сещам
дайте идеи моля ви
![]()
ако има включени ММС-и можеш да му пратиш възбуждаща снимка в червено бельо. Или просто да намериш начин да отидеш до у тях. Няма да ти стане нищо да си вземеш 1ден почивка...
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Това със снимката е добра идея. Може да напишеш някакво стихотворение/поема/разказ и да му го пратиш по Скайп/Фейсбук/мейл. Или може да направиш някакво клипче с ваши снимки или някакви хубави картинки + ваши любими песни или някакъв мил текст.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Направи клипче с много лигава музика и ваши снимки, надписи в розово диагонално на всяка снимка за това как сте неразделни и колко много се обичате.
Пусни го на фейсбук стената му, за да го видят всичките му познати и да разберат колко много се обичате.
Направи си фалшива корица на любимия Космополитън със снимка на вас двамата и да пише, че сте n4y-sl4tk47@@@ dvo1ka v bg
В розово, ест.
И най-важното занимавай него и всички около него постоянно със себе си и това колко много го обичаш.
Телефонен секс?![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Тъй , като казваш , че не е от романтичните просто му звънни да му честитиш . Ако сте заедно наистина от годинка и се обичате толкова ., няма да е фатално ако не му направиш така желания подарък.Предлагам следващия път като се видите - ТИ да си му подаръка ! Носи само червена панделка естествено !
![]()