.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Болка по време на интимни отношения

Здравейте!Може тази тема да същесвува вече,но прерових и наистина не я видях и съжалявам,ако се повтаря !Та на почти 18 години съм,с приятеля ми ходим от 3 години,но винаги след цикъл ме боли адски много ,не е от това,че не съм се възбудила или той е идиот и не е внимателен.Дори след 3-4 пъти секс след цикъл пак ме боли,а си нямам идея от какво.Мисля си,че е от това,че съм адски слаба 42 кг съм.Моля Ви,ако и някоя друга е имала такъв проблем да пише.Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Консултирай се с лице притежаващо медицинско образование в това направление (генеколог). Тук едва ли някой ще може да ти помогне с този конкретен проблем, е освен ако някой не е доктор - но това ме съмнява.

Мога да ти кажа, че едва ли е от килограмите. Приятелката ми има същия проблем с теглото, но не и оплакванията ти.

Но имай предвид, че всеки е различен. Човешкото тяло е все още е голяма загадка.
    Едно е сигурно нежеланата болка е симптом, че нещо не е наред.
    Последно редактирано от thefolenangel : 02-10-2012 на 09:37

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На мен също не ми се струва нормално , поне аз никога не съм имала подобни проблеми. Обади се на гинеколога си или си запиши час за преглед или направо заминавай!
    maDamn

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Аз съм по същия начин много ме боли.Всичко което си е по реда за възбуждането сме правили.. просто боли.И аз си мисля че ме боляло точно поради тази причина която споменаваш.Аз съм също много слаба 40 кг и много тясна.Така си обяснявам аз нещата , за това че сме много слаби
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Град
    Beyond reality
    Майна и аз съм ...ама не ме е боляло и не е нормално да боли.
    maDamn

Повече от фен Аватара на vassy
    олее чувствам се слон. :О
    надали е от това, че си слаба. Питай гинеколог няма как да ти помогнем. Като питаш кажи какво е казал.
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Град
    България
    Аз не съм ходила до сега на гинеколог , но трябва да отида и без това имам други проблеми , та ако не забравя ще питам за това
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Благодаря Ви много.Ами понеже както каза amnessia и аз съм много тясна и само така си го обяснявам,но е имало и моменти,когато не ме е боляло,но са много по-малко от тези,в които ме е боляло!Ще отида да,но ако отидеш преди мен amnessia моля те кажи какво е казал благодаря

Град
    Beyond reality
    Няма нищо общо с теснината това,моля ти се. Аз също съм,както и хиляди други момичета. Ако беше така и това беше причината,всеки път щеше да те боли.
    maDamn

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Mycynka1234 Виж мнението
    Благодаря Ви много.Ами понеже както каза amnessia и аз съм много тясна и само така си го обяснявам,но е имало и моменти,когато не ме е боляло,но са много по-малко от тези,в които ме е боляло!Ще отида да,но ако отидеш преди мен amnessia моля те кажи какво е казал благодаря
    Ще ти кажа разбира се
    granger При всеки човек е индивидуално Познавам още доста момичета които са така - боли ги и те също са много слаби и тесни. Имаш късмет явно че не те боли.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си