- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка по време на интимни отношения
Здравейте!Може тази тема да същесвува вече,но прерових и наистина не я видях и съжалявам,ако се повтаря!Та на почти 18 години съм,с приятеля ми ходим от 3 години,но винаги след цикъл ме боли адски много ,не е от това,че не съм се възбудила или той е идиот и не е внимателен.Дори след 3-4 пъти секс след цикъл пак ме боли,а си нямам идея от какво.Мисля си,че е от това,че съм адски слаба 42 кг съм.Моля Ви,ако и някоя друга е имала такъв проблем да пише.Благодаря предварително!
Консултирай се с лице притежаващо медицинско образование в това направление (генеколог). Тук едва ли някой ще може да ти помогне с този конкретен проблем, е освен ако някой не е доктор - но това ме съмнява.
Мога да ти кажа, че едва ли е от килограмите. Приятелката ми има същия проблем с теглото, но не и оплакванията ти.
Но имай предвид, че всеки е различен. Човешкото тяло е все още е голяма загадка.
Едно е сигурно нежеланата болка е симптом, че нещо не е наред.
Последно редактирано от thefolenangel : 02-10-2012 на 09:37
На мен също не ми се струва нормално , поне аз никога не съм имала подобни проблеми. Обади се на гинеколога си или си запиши час за преглед или направо заминавай!
maDamn
Аз съм по същия начин много ме боли.Всичко което си е по реда за възбуждането сме правили.. просто боли.И аз си мисля че ме боляло точно поради тази причина която споменаваш.Аз съм също много слаба 40 кг и много тясна.Така си обяснявам аз нещата , за това че сме много слаби![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Майна и аз съм ...ама не ме е боляло и не е нормално да боли.
maDamn
олее чувствам се слон. :О
надали е от това, че си слаба. Питай гинеколог няма как да ти помогнем. Като питаш кажи какво е казал.![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Аз не съм ходила до сега на гинеколог , но трябва да отида и без това имам други проблеми , та ако не забравя ще питам за това![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Благодаря Ви много.Ами понеже както каза amnessia и аз съм много тясна и само така си го обяснявам,но е имало и моменти,когато не ме е боляло,но са много по-малко от тези,в които ме е боляло!Ще отида да,но ако отидеш преди мен amnessia моля те кажи какво е казал благодаря![]()
Няма нищо общо с теснината това,моля ти се. Аз също съм,както и хиляди други момичета. Ако беше така и това беше причината,всеки път щеше да те боли.
maDamn