Здравейте... на 15 съм и вчера с приятеля ми направихме 4 месеца. Той е на 18 и досега е имало 1 2 намека относно "секса" но... не мисля че съм готова да го направя колкото и банално да звучи. Той се съгласяваше .... каза че за него не е проблем и т.н. Да обаче последните няколко дена съвсем прекалява и ми става супер тъпо. Не съм сигурна дали да го направя, а щом имам тези колебания е по-добре засега нищо да не правя,защото не искам после да съжалявам. Минават ми ужасни мисли през главата,сякаш по някакъв начин знам че направя ли го бих съжалявала. Искам да е с човек в който съм на 100% сигурна, защото точно първия път за мен е важен. Родителите ми не знаят за това момче, и не биха го приели поне сега ... и точно това ме кара да си мисля че няма да се задържим още дълго, защото ми е трудно и да ги лъжа. Звучи супер тъпо но това по някакъв начин ме спира, не толкова страха ... колкото това какво би станало после. Ако наще знаеха,приемаха го ако не им беше проблем щях да знам че всичко един вид зависи от нас двамата но когато е така ... не знам дали ме разбирате. Преди все съм си казвала никога не бих пуснала на момче на 3 4 месец ( което приятелките ми правеха и след това ... плачеха) и сега осъзнавам че съм в същата ситуация и че и аз "изглеждам" по тоя начин, смисъл такъв просто го приемам по по-различен начин(не искам да обидя някой). И когато приятеля ми, ми каза че едва ли не щом не съм готова да го направя с него това би означавало че чувствата ми не са истински ... ;х ми стана супер тъпо. Някакви ... мнения?