.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с презерватив.

Здравейте! Онзи ден си купих Durex презервативи, някакъв нов модел. Обаче нещо не мога да го сложа.. Дупката е много тесна едвам си вкарвам главичката, а натам да не говорим. Това възможно ли е.. И презервативите по някакви размери ли се определят? Не ми е от най-големите, но все пак не мога да го сложа Видях се в чудо... Има ли някакви модели, глупости?

Повече от фен Аватара на vassy
    сигурно го слагаш на обратно.
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Има размери отзад в мм 52,54,56 и такам. Няма ли отзад на кутийката такова нещо?!
    maDamn

От всички страни пробвах, не и не... Ем попринцип имаШЕ кутиика, изхвърлих я.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пх...добре бе как не знаете как се слага. Хващаш резервоарчето и развиваш назад... и гледай размерите следващия път.
    maDamn

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ех тези размери. Как пък веднъж не съм имал проблем, а размери никога не съм гледал. Сигурно ми е малък инструмента

Повече от фен Аватара на vassy
    разликата на размерите е минимална. дюрекс са сравнително по-широки и лубрикирани. Нещо не правиш както трябва
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Следващият път вземи 56ти и и кажи да ти направи свирка непосредствено преди да го сложиш, дори и за минутка да е пак ще помогне, презерватив на сух пенис да слагаш си е мъчение, особено ако си по надарен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си