.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Раздвоена съм ..

Здравейте,имам малък проблем и се надявам на някой друг съвет от вас.Раздвоена съм между две момчета,с едното ходех 5 месеца,но последните 2-3 седмици се държеше гадно..не идваше да се видим и аз първа го търсех даже на рожденния ми ден не дойде получих по тела само едно " Ч.Р.Д .. баси лошото време" . Не ме запознава с приятелите му,не излизаме с тях,не иска да ходя в селото,което живее,не искаше даже да се напраи обвързан с мен,като му звънят казваше че е сам.И аз реших да се разделим,но той продължава да ме търси,казва че ме обича,че съжалява и че всичко ще се промени и ще се оправи .. А с другото момче се познавам от доста време и той наскоро се върна от Франция и нашия флирт от преди да замине продължи и той иска вече да сме заедно връзка иска и аз не съм безразлична,а към бившия ми приятел нямам вече чак толко силни чуства и ми се иска да пробвам нещо ново,но ме е страх да не съжалявам после ;х

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Въобще няма какво да мислиш. Бившият ти е тъпак. Тръгни с французина.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Точно така. Какво ще се занимаваш с бившото ти лайно? Не те зачитa, нито уважава. Потърси любовта с този от Франция.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    и аз съм за французина не че нещо ама тоя тука ти прави игрички

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Точно така. Какво ще се занимаваш с бившото ти лайно? Не те зачитa, нито уважава. Потърси любовта с този от Франция.
    Хайде не толкова вулгарно.

Супер фен Аватара на djipsito
    Там където си плюла, недей да ближеш после, ако ме разбираш...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от complicated_ Виж мнението
    Здравейте,имам малък проблем и се надявам на някой друг съвет от вас.Раздвоена съм между две момчета,с едното ходех 5 месеца,но последните 2-3 седмици се държеше гадно..не идваше да се видим и аз първа го търсех даже на рожденния ми ден не дойде получих по тела само едно " Ч.Р.Д .. баси лошото време" . Не ме запознава с приятелите му,не излизаме с тях,не иска да ходя в селото,което живее,не искаше даже да се напраи обвързан с мен,като му звънят казваше че е сам.И аз реших да се разделим,но той продължава да ме търси,казва че ме обича,че съжалява и че всичко ще се промени и ще се оправи .. А с другото момче се познавам от доста време и той наскоро се върна от Франция и нашия флирт от преди да замине продължи и той иска вече да сме заедно връзка иска и аз не съм безразлична,а към бившия ми приятел нямам вече чак толко силни чуства и ми се иска да пробвам нещо ново,но ме е страх да не съжалявам после ;х
    Скъсай с настоящия си, защото:

1. сама казваш, че нямаш чувства. няма да има за какво да съжаляваш.
    2. като го скъсаш, ще разбереш дали е склонен да се промени наистина. не е като да нямаш причини, различни от другото момче, поради които да скъсаш с него.
    3. ако решиш, че си направила грешка, събирането ти с бившия ти приятел ще е в твои ръце ако той наистина не го е искал.

Ако се случи вариант 3, сегашният ти приятел ще има време да обмисли действията довели до раздялата ви и ако се съберете има възможност да има реална промяна в държанието му, което в момента е точно като на човек, който си мисли, че контролира връзката и прави каквото си иска с нея.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Хайде не толкова вулгарно.
    А, хайде да не ми казваш какво да правя. Това, ако беше вулгарно, .... да не се наричам. Момчето не я уважава, нито обича, нито каквото и да е било. Както и да е.

ии мерси за съветите .. тука за последните 2 дни постоянно си сменях решенията и бях объркана ама вече окончателно реших - с новото момче почвам от тук нататък (sunn))

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    По- вероятно да сгрешиш ако пак се довериш на тоя боклук бившия ти :Х

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Въобще няма какво да мислиш. Бившият ти е тъпак. Тръгни с французина.
    ++++++++++++
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си