Аз като чичко (26) имам друг поглед. Намирам натискът от страна на момчето за непочтен, и наистина ако я обичаше какво значение би имал секса на този ранен етап‽ Още повече, че се знаят само от 4 месеца.
Това че някои не могат да издържат толкова време без секс не означава, че трябва да го налагат, дори и търсят, така непримиримо на, и от обичания им субект — поуката е: запази най-интимното за най-накрая, така двамата ще се оцените най-пълно.
За няколко месеца не може да се опознае човек, за това трябват години, и всичко това което тези години ще ви поднесат като изпитания на вашите личностни качества във връзката ви, ще определи да ли си заслужава да си дадеш доверието и плътта на някого.
Не доброжелателно е да се каже че момичето не знае какво иска, а тя иска връзка но без секс за сега, което е ОК. (Да не би да е стара мома на 15‽ Подобно и за него. Те са деца — включително и той.) Също толкова нелепо е и да се каже, че всеки зрял мъж не може да се справи с период на сексуално въздържание към неговата inamorata, в името на по възвишеното и дълбоко развитие на техните взаимоотношения.
Очевидно е че този нагъл тип иска само да се възползва от теб, и негови съучастници са тези които ти втълпяват, че сама вредиш на връзката, или не си годна за такава.
Последно редактирано от Uriell : 02-16-2012 на 19:51
"Някакви мнения" ? ... Според мен никой не може да ти казва какво да правиш и какво не.Да, ние ти даваме съвети, но за теб това явно е важно и НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ на някой друг за взима решения вместо теб.Очевидно не си готова, но пак казвам замисли се ти самата какво искаш, независимо дали така ще се наложи да загубиш приятеля си