.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на flawless_

Тантричен секс

Практикували ли сте го? Как ви звучи идеята за тантричен секс? Бихте ли опитали?
    Тантрата ми помогна да науча коя е Изида.
    По принцип в Тантра боговете са индийски, но по време на секс все не мога да спра да си мисля за древен Египет.
    Ищар е вавилонския вариант.
    Бог е любов, в което твърдо вярвам, и изживяванията като богиня ме карат да обичам все повече и повече.
    Мъжете никога няма да разберат какво е sheelf.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Доколкото съм чела на тази тематика този вид секс - тантричният се нарича още Изкуството да правиш секс с часове ( ако греша, моля поправете ме, за да не обърквам другите ), като при него мъжа при 1вото си свършване не трябва да еякулира, което един бог знае как ще стане, като свършването си е именно еякулацията съчетана с онова върховно удоволствие. Накратно да правиш по дълъг секс - да речем 1 - 2 часа и повече, което преспокойно може да стане като мъжа си свърши 1вият път, да се измие, да се изпикае, да се смени презерватива с нов и айде пак до колкото си искате на брой текове.
    А на въпроса дали съм го практикувала - да, и то най-редовно ( всеки път с приятелят ми е така ) по начина описан по горе ( на няколко тека ако искаме 2 часа или един ако искаме час, час и нещо ).
    Последно редактирано от DragonLady : 02-10-2012 на 21:04

Повече от фен Аватара на vassy
    не съм. Харесва ми но не съм се интересувала много... бих опитала
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ни е хрумвало, но ще пробваме след време. За сега ни стигат новите неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Не съм. Някак си, на тоя етап съм прекалено... бързаща. Искам всичко на момента, аз да свърша няколко пъти, той също..
    някой ден може би бих пробвала...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Доколкото съм чела на тази тематика този вид секс - тантричният се нарича още Изкуството да правиш секс с часове ( ако греша, моля поправете ме, за да не обърквам другите ), като при него мъжа при 1вото си свършване не трябва да еякулира, което един бог знае как ще стане, като свършването си е именно еякулацията съчетана с онова върховно удоволствие. Накратно да правиш по дълъг секс - да речем 1 - 2 часа и повече, което преспокойно може да стане като мъжа си свърши 1вият път, да се измие, да се изпикае, да се смени презерватива с нов и айде пак до колкото си искате на брой текове.
    А на въпроса дали съм го практикувала - да, и то най-редовно ( всеки път с приятелят ми е така ) по начина описан по горе ( на няколко тека ако искаме 2 часа или един ако искаме час, час и нещо ).

Нищо общо.Това,което ти описа си е просто лашкане по 2-3 пъти.Тантричният секс изисква духовно и телесно съвършенство,много по-висшо изживяване е.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Доколкото съм чела на тази тематика този вид секс - тантричният се нарича още Изкуството да правиш секс с часове ( ако греша, моля поправете ме, за да не обърквам другите ), като при него мъжа при 1вото си свършване не трябва да еякулира, което един бог знае как ще стане, като свършването си е именно еякулацията съчетана с онова върховно удоволствие.
    .
    Всъщност има начин, но е трудно да задържат спермата.
    Последно редактирано от sugargirl94 : 02-11-2012 на 22:27

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Нищо общо.Това,което ти описа си е просто лашкане по 2-3 пъти.Тантричният секс изисква духовно и телесно съвършенство,много по-висшо изживяване е.
    Е това е теорията така да се каже, аз говорех за практическата част извън разните му духовни и религиозни учения.
    т.е по скоро плътският аспект, и не дотолкова сливането на душите и тн.
    Последно редактирано от DragonLady : 02-11-2012 на 22:12

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Абсолютно. Няма значение коя част си говорила, това, което правиш, е изключително далеч от тантричния секс.

По темата: Не съм го правила, нямам и намерение за сега. Не съм достатъчно опитна, нито мога да контролирам тялото си достатъчно добре.
    Пък и
    Задържането може да продължи дори със седмици или месеци.
    не ми звучи никак сериозно. Или хубаво.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Секс правя, когато искам да се чувствам човек.
    Когато искам да се чувствам бог - медитирам.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    <3
    Изравям темата, защото ми е интересна. :О

Задължително ли тантричния секс е 'правене на любов', I mean... някакви бавни истории като в романтичните филми? :3

това например:

"Любовната игра
    След като сте си поискали разрешение да се любите, водени от тайнството на Тантра, трябва да се настроите един към друг. Двата най-прости начина за това са, като хармонизирате дишането си и като съсредоточите погледа си в очите на другия. Дишайте бавно и равномерно и се гледайте дълго и влюбено. Когато се уверите, че вече сте свързали енергията си, започнете да изучавате телата си."

ми звучи супер невъзбуждащо :О

Но ми е интересно, защото обичам/обожавам разточителното 'дразнене'
    все едно да си на място, където има ного хора съсредоточени върху нещо, върху което се очаква и ти да си, ама супер ного да ти се прави секс и да си се натискаш постоянно на човечето, а после да се изчукате на бързо ;о
    или да гледате филм, ама наистина да го гледате и пак да ти се прави сеекс, ама да не си скачате веднага един на друг ;о
    ох това едва ли има нещо общо, но да кажем, че ми се образува любопитен въпрос:

Колко най-много можете да издържите само даа се 'дразните' и възбуждате, преди да се озовете един в друг? ;О
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не вярвам в приказки и в разни брадати чичковци в нощници, но ми звучи доста красиво от една страна. Обичам разточителното "дразнене" както се изрази ShtrudeL, но не бих издържал цял ден, седмица или каму ли месец. Зависи от случая и половинката, дали ще е бавно или бързо. И в отговор на въпроса ти ShtrudeL, не знам, но колкото повече, толкова повече е сладко "озоваването" и свършването, ако издържа и не оплескам предварително!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не сме пробвали, на този етап и не смятаме. Лично за мен не е особено вълнуващо, възбуждащо и интересно. Всеки с вкуса и мнението си , де. Ще следя темата.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на iwwo_
    Тука или яко сте се издухали от наркотици или имате психически проблеми

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мен също темата ми е много интересна. Не сме пробвали, някой ден може и да опитаме. Но на този етап май не е за нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си