- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странни чувства към учителка ..
bladogarq na wsichki za glypostite koito goworite ..
Последно редактирано от Sharethepleasure : 02-11-2012 на 10:52
Бе не знам, ама 32-годиншна жена, която би залитнала по деветокласник е всичко друго, ама не и "страхотна". Друг е въпросът, че може силно да си въобразяваш. (дано)
Хахахааа, тука въображението ти яко се е развилняло ми се струва. Съмнява ме жена на 30 години, камо ли пък учителка, да тръгне да се сваля с разни по на 15-16, колкото и луда и/или загоряла да е. Не бъди наивен. По-скоро ми се струва, че бившата ти приятелка е решила да си направи ташак с теб и те е излъгала за "разговора" им във Facebook, защото няма как слухът, че си падаш по даскалката да не е стигнал и до нея, щом едва ли не цялото ти училище знае за това. От там нататък ти си се вързал като първия глупак и си започнал дори още повече да си въобразяваш. Предполагам, че жената отдавна е разбрала, че си й хвърлил око, но просто не иска да те отреже директно, за да не нарани чувствата ти. По-добре се опитай да си го изкараш всичкото това нещо от главата и стига си се филмирал, че най-накрая ще се стигне до някоя неудобна и за двама ви ситуация, която най-много да развали авторитета й. За секс не си и помисляй...
Първоначално написано от Nietzsche
Пич ,сериозно ли ?![]()
![]()
ХАХАХАХАХАХА Ето защо все още чета форума
![]()
![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Приятел , я кажи от кое даскало си , защото и аз съм от Zara town, даже се сещам за коя учителка говориш .. Когато аз бях в това даскало един приятел също си беше паднал по нея и наистина фрази като "За секс не си и помисляй..." бяха неоправдани . С други думи имах фр , който го слагаше на г-жата по психо .![]()
I dont want to live on this planet anymore!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
да предположим, че ти не си в огромна заблуда и тя си пада по теб
ако правите секс ще се разбере и ще я уволнят, теб могат да изключат
да не говорим за връзка..
и все пак 16 годишен пикльо, който не знае на кой свят се намира и улегнала жена, която може да му е майка-вероятността е толкова голяма, колкото да видиш извънземно
а щом не иска да ти покаже разговора оная пикла, значи може и да те лъже
седни си на гъза и си чети уроците и не се занимавай с глупости.
Хора, мисля че ни пързалят!!!
Много измислено и нереалистично звучи цялата работа... Такива съществуват по много любовни форуми - регистрират се, пляснат една добре, добре, колко добре измислена история и гледат сеир.Не се хабете просто.
Учителка ти е по психология. Това, че е разпитала твоя бивша приятелка не означава, че те харесва. Може би просто се е интересувала каква диагноза да ти постави след като 16 годишен хлътва по нея.
Нищо няма да излезе, съмнявам се, че тя изпитва нещо повече към теб. Съветът ми е да престанеш да мислиш за нея.
И на мен ми прозвуча странно , когато го прочетох за първи път. Не отговаря на въпросите ми и на вашите мнения . Дали не е бил пиян , напушен , надрусан или и трите ?
P.S Рег-а ми е от днес а вече почвам да се забавлявам .. продължавайте в същия дух![]()
Последно редактирано от Doufeelmyhands? : 02-11-2012 на 10:09
Ами това си е практика по форумите, където хората споделят нещо от личния си живот.Не значи че си шизофреник или нещо такова. Не знам, доставя им удоволствие да гледат сеира и как хората им отделят време и внимание за да дават километрични мнения по един измислен въпрос. И никовете ви си приличат. В един и същ ден регистрирани. Не можеш ме убеди че ти не си автора.
Не можеш.
ти си човекът на който му тряба помощчовекът си е написал проблема а ти почваш да му обясняваш че е лъжец и колко смешно е това . Предлгам наистина да спрем да пишем по темата и аз съм на мнение че не е истина , имал0 е причина да я напише , не мисля че това са причините които ти изтъкна .
" Не знам, доставя им удоволствие да гледат сеира и как хората им отделят време и внимание за да дават километрични мнения по един измислен въпрос. " може би описваш себе си , аз съм в правото си да отправя същото обвинение към теб![]()
Добре, нека модератор провери от IP-то ти колко хора пишат, за да е ясно че ти си пуснал темата и сега си доставяш някакъв кеф, пък колко е нормално това не знам. Нека модератор види и да не се занимаваме с голословия повече.![]()
Горкия, колко е зле.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ех, пак изпуснах. някой ще драсне ли какво точно е искал да знае въпросния 16годишен? :Д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
дали учителката му го харесва
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."