Как бихте постъпили в следната ситуация?: Запознавате се с много красиво момче /женски идеал/. В началото не се познавате лично, просто сте в една компания. Той ви разбира номера от някъде и ви звъни (след около 1седмица след като той започна да излиза с нашата компания). Звъни просто да си поговорите. След седмица дни вие го каните на кафе, но той не отговаря. След един ден ви се извинява със смс, че е нямало как да ви отговори и ви се обяснява в любов по най-милия възможен начин. Уговаряте си среща, виждате се. Една седмица така. Всичко върви прекрасно докато не дойде новата седмица. За него вече не съществувате. Идва при в кафето сяда на масата, на която сте и вие, но дори не ви поглежда. Попадате в ситуация само вие и той, но пак същото. Сякаш сте невидима. Какво бихте направили ако това ви се случи? Това се случва на най-добрата ми приятелка и много искам да й помогна, но не зная как, все пак не съм от тези, които лесно се влюбват и бързо им разбиват сърцата, но уви тя е точно от тях и сърцето ми се къса като я гледам..