- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие как бихте постъпили?/към момичетата/
Как бихте постъпили в следната ситуация?: Запознавате се с много красиво момче /женски идеал/. В началото не се познавате лично, просто сте в една компания. Той ви разбира номера от някъде и ви звъни (след около 1седмица след като той започна да излиза с нашата компания). Звъни просто да си поговорите. След седмица дни вие го каните на кафе, но той не отговаря. След един ден ви се извинява със смс, че е нямало как да ви отговори и ви се обяснява в любов по най-милия възможен начин. Уговаряте си среща, виждате се. Една седмица така. Всичко върви прекрасно докато не дойде новата седмица. За него вече не съществувате. Идва при в кафето сяда на масата, на която сте и вие, но дори не ви поглежда. Попадате в ситуация само вие и той, но пак същото. Сякаш сте невидима. Какво бихте направили ако това ви се случи? Това се случва на най-добрата ми приятелка и много искам да й помогна, но не зная как, все пак не съм от тези, които лесно се влюбват и бързо им разбиват сърцата, но уви тя е точно от тях и сърцето ми се къса като я гледам..
Бих му отвърнала със същото. Пълен игнор. И дори да си промени мнението и да иска нещо пак, не бих се навила. Животът е твърде кратък.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бих го игнорирала,макар че ще ми е страшно тежко и мъчно..но въпреки това.Страшно гадно е да постъпят така с теб..Чустваш се БОКЛУК в буквалния смисъл на думата..Но и ти служи за добър урок.
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Аз пък бих подходила директно. Ще го попитам в прав текст какъв му е проблема. Ако не ми даде смислен отговор ще му опонирам във всеки възможен момент и ще го изкарвам от кожата му по всевъзможни начини, с цел да го накарам да избухне и да си каже искрено и лично какви мишки са му влезли в главата. Едва след това ще реша какви действия да предприемам занапред.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Каквото повикало,такова се обадило-пълен игнор.
Не бих била в подобна ситуация. Колкото и да му се кефя, веднага ше ми се изпарят симпатиите като разбера, че ми е взел номера от друг, вместо да го поиска от мен.
Тя трябва на първо място да запази достойнството си!!Игнор и това е!Държал се е с нея като с играчка и тя трябва да го осъзнае.Ще е трудно и гадно,но така е правилно!Ако пак я потърси,все пак,тя трябва да си изясни с него поведението му и след това всчко друго.Може да има причина,не се знае.Но засега,високо вдигната глава и това е!Да му покаже,че без него животът й си продължава,в никакъв случай да не се прави на страдалец пред него!Така бих постъпила аз.
Два варианта:
1. Пълен игнор.
2. Да го пита що го прави и ако няма отг да му бие шута.
Била съм в подобна ситуация. С тая разлика, че аз още от началото си имах някви подозрения и си имах едно наум, понеже бая го бях наблюдавала как се държи. Един ден се целунахме, на другия ден все едно не ме познаваше и ми стана ясна картинката. Почнах да се държа като него и не съм показвала, че ми пука. Мислех директно да го питам къв му е проблема, ама се отказах, понеже действията му бяха ясни, а и аз не съм глупачка. Не ми трябват обяснения, то се вижда. Ако е бил сериозен, нямаше да го има тва нещо, а с хора, които не знаят кво искат не ми се занимава.
Първоначално написано от antifashionshit
Бих го пратила да пътува по живо, по здраво. Прекалено много се обичам, за да позволя да се отнасят по подобен начин с мен.
ако той ме игнорира и аз него ще игнорирам по същия начин. с това поведение би ме отблъснал и дори няма да се замисля, ако евентуално видиш ли му дойде акъла в главата. това е някакво детско поведение като цяло.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да не му обръща внимание!Нека му покаже, че той не е особено важен за нея. Да му покаже, че е бил забивка за развлечение, каквото прави и той. Не губи тя, а той. Най важното е да не съжалява за него, защото той е една от грешките през които трябва да минеш за да изградиш характера си и да си по-взискателна когато търсиш истинската си половинка. Трябва да има гордост, да вдигне главата си, да има сили...![]()
Не е спала с него. Като цяло той е водил този разговор с нея, но не са стигнали до действия.
kaji i da govori s nego i da go pita kuff my e problema...ako ne da si nameri nqkoe dr mom4e (za vsi4ko) za da zabravi tozi bokluk po -burzo
Тя е срамежлива и не съм сигурна как да я накарам да говори. Ако можете да помогнете с подхващането на тази тема ще съм ви много благодарна..
Според мен момчето не си заслужава. Не може в един момент да и се обясни в любов (което точно най-много ме усъмни за намеренията му), а в другия - да се държи все едно е невидима. Да го зареже и да си го избие от главата според мен, докато още е рано, за да не стане по-лошо.
може да не и е обърнал внимание , защото са били цялата компания и не е искал да ги разправят
Те после са били сами и той пак не й е обърнал никакво внимание. MissHouse, и тя иска така да направи, но аз не съм сигурна. Така не излиза ли, че е страхливка и сякаш няма какво друго да направи и за това да прави това? Според теб така ли би изглеждало, защото аз мисля, че ще бъде точно така..
аз пък бих се зарибявала с друг пред него, ако се подразни значи поне малко му е пукало за нея
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
На мен ми се случи почти същото нещо. Имаше едно момче, което харесвах и той ми каза, че също ме харесва и иска да се целуваме. Излезнахме на кафе и три дена след това го видях, но той дори не ми обърна внимание, дори не ме погледна. След два дена го питах какво има и той се държа зле с мен, питах го какъв е проблема, но така и не ми даде смислен отговор. После ми каза, че много ме обича и тн. Каза, че иска пак да излизаме, но на следващия ден каза, че не му се излиза с мене. И след една седмица разбрах, че си е хванал гадже. Вече дори не ми пише. Мога само да кажа, че явно не си заслужава.
еее толкова ли е трудно да се сетите, че пича просто е искал да я бодне говорили са тя е отказала(поне за началото) и той си е казал няма смисал, тая няма да вържи или нещо такова и тва е, какво го мислите толкова.. обяснявал се в любов ХАХА още преди да тръгнат и той е бил безумно влюбен ... знаем ги тези истории![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___