- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за сдобряване
>>>
*Карате се заради нещо или някой - нервите ви са опънати...Иска ви се да й/му залепите един здрав шамар и в един момент тя/той ви награбва и започва бурен и страстен секс,в който можете да изразите цялата си ярост върху нея/него - не е ли божествено? >>>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Точно такава ситуация не съм имала, но не веднъж с моя сме се карали и до след няма и един час сме били в леглото правейки бурен и див секс. Разкошно нещо си е това секса за сдобряване.
Страхотно е! ;]
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Да, случвало се е няколко пъти до сега. Секса тогава е просто уникален, с едно такова чувство и страст.
Особено като почне да ме хапе и драска леко по гърба ( макар че понякога се поувлича).
meh, Трябва да се пробва.
Не ми се е случвало, но не мисля, че е my cup of tea.
В момент, в който съм ядосана и той ме почне, вместо да се опита да се разбере с мен... едва ли ще съм склонна да правим секс. Естествено, че не спира да ме привлича, но не смятам, че проблемите се решават със секс.
Все пак си зависи и от конкретната ситуация - ако не са разногласия, а просто някой от двамата е обидил другия несъзнателно и съжалява, сексът е ок като решение.
Ха, веднъж изживях нещо подобно след като тогавашната ми изгора ме изнерви ужасно много на аб. си бал.
Смея да кажа, че беше доста грубо и граничеше с изнасилване, но пък остана доволна.
Respect my authoritah
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Прекрасно е, но си зависи от това за какво съм ядосана.
Определено е нещо,което искам да опитам..
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
Правил съм, секс като секс, само дето си по-груб сякаш да си изкараш ядЪ хаха ..
Ха, мислех, че само аз съм сбъркана нещо :д
Има разлика дали съм раздразнена и колко съм раздразнена и дали съм ядосана с наистина опънати нерви... Случвало ми се е от раздразнение да се чудя да го разцелувам ли или да го фрасна с нещо, тогава е яко.
Ако съм ядосана.. никъв шанс.
Ако вагината е врата, когато жената е ядосана вратата се "заключва", то просто тялото ти не "дава" мъжа да прекрачи "прага". Трябва да съм отпусната, а като съм ядосана съм всичко друго, не и отпусната. Сигурно ще имам желание да му отрежа хуя. С тъп нож.
Последно редактирано от djipsito : 02-12-2012 на 00:25
Първоначално написано от antifashionshit
Когато съм ядосан или бия , или мълча ... друго нещо не се е случвало при мен.
Като съм ядосана не ми се прави секс.
Като съм тъжна - да.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не ми се е случвало досега-когато се караме последното,което ми идва на ума е секс.Въпреки,че би било интересно.