- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко help за 14-ти? :/
пише приятелят на васи.
гледай сега, моме. малко акъл 'от другата страна на нещата.
това да подариш козметика на момче е най-големият майтап. Напомня ми на 5-ти до 8-ми клас разменянето на подаръци за коледа - универсално, безвкусно и безлично.
имай впредвид, че това, че на теб би ти харесало, далеч далеч не значи, че и на него ще му хареса. Козметиката е подарък за момиче, защото на вас горе долу целия ви живот се върти около нея. Лигавите неща също, особено плюша. Всичко лигаво, което някога съм получавал от женско е шкартирано по кутии и закътани шкафове (с изключение на ключодържатели, седят като ненатрапчив спомен с добавени от мен надписи). __Друг много омразен подарък за мъж са дрехите__.
и като цяло, каквото и да е, което се изчерпва, може да бъде мъжки подарък единствено 'между другото', без особен фокус върху него.
на момчето 'много му е харесало' просто, за да не те обиди. Или алтернативно и неговият живот да се върти около козметиката.
къде си чула и видяла като предложение за подарък за мъж козметика? това може да се случи само и единствено, ако магазинерката иска да ти пробута нещо.
типично мъжки подаръци са запалки, часовници, аксесоари за пиене и пушене, нещо по колата/мотора (макар, че баш жена да прави такава покупка... трудно), нека отбележа и на електрониката, в много частен случай и бижутата и предметите за стил като цяло. И не са тези, защото някой незнаен е казал така. Тези са, защото това го влече един мъж.
А не козметиката и лигавщините.
айде със здраве.
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.