Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
Имах добро мнение за теб, но ето, че съм била в грешка
Казах, че може да взема и плюшено съчице, но не го направих А и преди като му подарих едно такова му хареса много и всеки ден ги гледа и се сеща за мен А не е гей в никакъв случай! Нито ги колекционира, нито пък има фетиши. Може и да е изтъркано това с парфюма, но поне е нещо което знам, че ще му хареса и ще ползва всеки ден, а не някакъв си сувенир, който да играе ролята на прахосъбирачка оставена на някой рафт. А й намеците защо са ми, като е повече от ясно, че ще има много прегръдки, целувки и секс? Намеците в случая са излишни, след като самият празник предвещава какво ще е горе долу развитието на събитията.
пише приятелят на васи.

гледай сега, моме. малко акъл 'от другата страна на нещата.
това да подариш козметика на момче е най-големият майтап. Напомня ми на 5-ти до 8-ми клас разменянето на подаръци за коледа - универсално, безвкусно и безлично.

имай впредвид, че това, че на теб би ти харесало, далеч далеч не значи, че и на него ще му хареса. Козметиката е подарък за момиче, защото на вас горе долу целия ви живот се върти около нея. Лигавите неща също, особено плюша. Всичко лигаво, което някога съм получавал от женско е шкартирано по кутии и закътани шкафове (с изключение на ключодържатели, седят като ненатрапчив спомен с добавени от мен надписи). __Друг много омразен подарък за мъж са дрехите__.

и като цяло, каквото и да е, което се изчерпва, може да бъде мъжки подарък единствено 'между другото', без особен фокус върху него.

на момчето 'много му е харесало' просто, за да не те обиди. Или алтернативно и неговият живот да се върти около козметиката.

къде си чула и видяла като предложение за подарък за мъж козметика? това може да се случи само и единствено, ако магазинерката иска да ти пробута нещо.

типично мъжки подаръци са запалки, часовници, аксесоари за пиене и пушене, нещо по колата/мотора (макар, че баш жена да прави такава покупка... трудно), нека отбележа и на електрониката, в много частен случай и бижутата и предметите за стил като цяло. И не са тези, защото някой незнаен е казал така. Тези са, защото това го влече един мъж.

А не козметиката и лигавщините.

айде със здраве.