.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

лаковете за нокти

в днешно време са страхотни боклуци, най-вече тия на perfect, чисто нов лак става на мехурчета и се бели на втория ден и то само един слой лак, а от два ноктите ми стават релефни от балончета, голден роуз са много трайни поне при мен, но за блясък никакви ги няма, кажете какви са вашите лакове и от кои сте най-доволни

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: лаковете за нокти

Цитирай Първоначално написано от ri41
    в днешно време са страхотни боклуци, най-вече тия на perfect
    Да и на мене не ми харесват лаковете на perfect
    Иначе сега използвам Maybelline nail color,доволна съм (струва около 2,50лв..)Н
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    в днешно време са страхотни боклуци, най-вече тия на perfect
    Да и на мене не ми харесват лаковете на perfect
    Иначе сега използвам Maybelline nail color,доволна съм (струва около 2,50лв..)Н
    ще потърся такъв, хубава му е цената, той perfect струва повече а е невероятен боклук, ама то като е бг какво да се очаква

Мега фен Аватара на teenems
    Golden rose ,доволна съм от тази марка .достъпна е и цената ..
    при мен има нормален блясък ,пък и има едни лакове някъде ги нваричат "гланц за нокти " просто за блясък ,също са готини ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

ама то като е бг какво да се очаква
    В България има мн хубави марки за лакове,но са по-скъпи,ти какво очакваш от лак за 2/3 лева ?

Цитирай Първоначално написано от peace9
    ама то като е бг какво да се очаква
    В България има мн хубави марки за лакове,но са по-скъпи,ти какво очакваш от лак за 2/3 лева ?
    ами кажи ги тези марки, де може да са хубави

Мега фен Аватара на ameli
    OPI например

аз имам на голден роуз, някъв класически пише , някъв арт нещо си и мис selene хубавки са
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Golden Rose Paris са хубави Трайни,добре покривни (един слой е достатъчен),а щом искаш да има блясък си слагай безцветен лак или си вземай перлени нюанси
    Bourjois имат една серия лакове "1 second per nail",които са със страхотни четки Струват между 9 и 11 лв. в зависимост от магазина,от който си го вземеш,но мисля,че имат само различни нюанси на червено (или поне аз не съм

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

На Seventeen имам един и ми е най-добрия. По-добър е от Мейбълин Колорама, но е двойно по-скъп (е пак е около 6-7лв., а не 20 като ОПИ).

Seventeen..7-8 лв
    Caterine Arley..около 3лв,много цветове и добро качество
    Essence..4-5лв
    Golden Rose-евтини са и някой от тях се задържат доста..нямат блясък,но затова пък има топ-лакове,според мен си оправдават цената...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Seventeen..7-8 лв
    Caterine Arley..около 3лв,много цветове и добро качество
    Essence..4-5лв
    Golden Rose-евтини са и някой от тях се задържат доста..нямат блясък,но затова пък има топ-лакове,според мен си оправдават цената...
    аз ползвам най-вече топ лакове за блясък, без цвят и това ми прави впечатление, че топ лаковете на голдън роуз са трайни, но като блясък

Найстина тези на perfect са голями боклуци.. В момента съм с един , но ми стана на балончета.. Иначе цвета е разкошен..

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    - golden rose - доволна съм, от по-евтините лакове само той ми върши някаква работа - около 2 лева

- maybelline colorama - от този съм доста доволна, понякога се получават малко мехурчета, иначе блести и издържа сравнително дълго - около 2,50 лв

- maybelline forever strong professional + iron - страхотен лак, има го в много хубави цветове, качествен - около 7 лв
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз имам едни на Flormar ...много са якии И съм доволна и от тия на перфект ии Голдън роуз..

Аз си купувам най-често на Brooklin и Umbrella
    If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !

Аз ползвам тези на Ados...СУПЕР СА Струва 2лв.
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз лично много харесвам лаковете на Flormar, издържат ми много дълго и цветовете са наситени и хубави. Също и на Avon лаковете им са хубави - издържат дълго и шишенцата са големи. Цветовете също са наситени и хубави.

Град
    [На Метри От Земята]
    абе друго си е ОПИ уникални са няма според мен по- качествени лакове от това, верно са по- скъпички, но си заслужава... Обичам ОПИ
    Просто аз

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    различни са,не ми се четат етикетите им,но нямам проблеми с лющене и балончета.На мен ми издържат поне 5-6 дена.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    абе друго си е ОПИ уникални са няма според мен по- качествени лакове от това, верно са по- скъпички, но си заслужава... Обичам ОПИ
    и имат уникална цена 20 лв. за лак никога най-много 5/6

Град
    [На Метри От Земята]
    ri41 просто казвам най- качествените, иначе аз нямам проблем с тея на Перфект
    Просто аз

Доволна съм от Brooklin. Няма балончета, има блясък, хубави цветове, евтин и за разлика от другите, които съм ползвала, не се разкашква след месец.
    На Moda са хубави лаковете като цветове, но отново супер бързо се разкашкват.
    На Avon лаковете ми се разкашкват(отново) и ми стават на балончета.
    На Perfect лаковете пък не са ми създавали и най-малки проблеми, също съм доволна.
    На Голдън Роуз са ебати боклуците. Разкашкват се супер бързо.
    И за всичките лакове по-горе, мога да кажа, че ми се олющват още 5 часа след лакирането.
    По-скъпи не съм ползвала, но повече от 10 лв. за лак не бих дала, не и на този етап. Не вярвам и от тези от 15 лв. да не ми пожълтяват ноктите, понеже уж са произведени в Париж да кажем, а са правени в Словакия, демек цени като за качествена стока, пък пак е някакъв боклук.

http://www.medyamoda.com/resimler1/golden-rose_003.jpg
    Използвам тази марка лакове и съм доста доволна и струва някъде 1.50 лв. или нещо подобно
    И към дъното да тръгнеш дори,
    ще съм с тебе чуваш ли.
    И лицето твое над водата ще държа,
    за да не потънеш никога.
    Дори живота да те промени,
    ще те обичам чуваш ли.
    И каквото мога и не мога ще ти дам,
    няма никога да те предам.

Повече от фен Аватара на plamka
    На Flormar лаковете са много хубави, изсъхват бързо, покривни са и имат блясък.
    На Golden Rose имам само един - не е лош.
    на Perfect имам един бежов, под който влиза въздух и става на мехури и съответно се бели много бързо..
    Brooklin не са лоши, но много бързо засъхва лака в шишенцето. Обаче белия им цвят е ужасен - въобще не е покривен и стои като латекс..
    На Avon са хубави и цветовете, но ми засъхват мнооооого бавно и винаги ги размазвам
    На Catherine Arley също са хубави/

Супер фен
    Някой от марките,които използвам са: miss selene( http://www.nisea-bg.com/images/items/3536.jpg ) ,EVRI teen ( http://bulcosmetics.com/images/1_Evry_teen.jpg ),Golden Rose pretty Color ( http://goldenrose.gpixz.de/pixz/gold..._nagellack.jpg ).
    Гледам,че всички предпочитате по-големи и по-скъпи лакове,но аз съм доволна и от тези.Не стават на мехурчета.Случвало ми се е да станата,само ако не изчакам да изсъхне единия пласт и нанеса отгоре друг.А за белене ... случвало ми се е 1 - 2 пъти иначе се налага да го махам,само защото са ми израстнали ноктите и ми е грозно така....
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си