- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тоя кАпут Sh@dow ме банна
аххХАХАХХАХА
ЕБАХТИ МАЛОУМНИКА! :Д
банна ме заради "крайно расистки" коментар по тема за хомосексуализъм ХАХАХАХАХАХХ
ХАХХАХАХАХАХХ
след това му обясних, че няма връзка между раса и сексуална ориентация и няма никакъв расисъм
след като написах, че ми пречи показността и натрапването, а не самата хомосексуалност
а реално хомофобията (може през годините да съм се изказвал в духа на хомофобията по темата, но този път не беше така хахаха) е също толкова 'разрешена', колкото и хомосексуализма.
така че и за хомофобия не може да става дума
ХАХАХХА НЕМАМ ДУМИ
жалко, че направих скрийншотове, да видите реално за какво ме банна (особено 2рия пост, в който му обясних на човек, какъвто не е) ХАХАХАХАХ
щом некви неграмотни олигофрени са модератори смятайте какво е нивото на форона
тоя е такава п'утчица и филмар, че немам думи
RIP TEENPROBLEM
2002-2009
СМЪРТ!
Айде у лево !
Ти пък напоследък много кълнеш, раздаваш много курове и желаеш много смърт. В повечето случаи не звучи особено арийско, дори и да се ебаваш.
А от шадоу съм доволен, защото когато докладвам пост на латиница, винаги той се отзовава. И като цяло ми изглежда да се труди доста повече от някои други модератори.
на мен ми прати някакво съобщение, че съм хранил членове от форума, мнението беше очевидно тролско, но така е с децата от кръвосмешение, като не ги убиваме в зародиш
n00bs
Абе малко се престарава според мен той..ама .. така или иначе никой друг не си мърда пръста. Бх като цяло за него и за всички![]()
Така става като човек се вземе много на сериозно
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Вие пък стига сте плюли против гейовете, все едно вие не сте такивана мама мъжленцата
![]()
Не, бе той може да си реагира, когато му се пише, окей.
Аз просто казвам, че е тъпичък.
Иначе аз винаги съм раздавал к'урове и смъртщини из форона, това не е ново...но конкретно в тоя пост, направо бях за "потребител на месеца", чист като сълзица!![]()