- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е според вас... ?
зависи кой на какъв акъл е... има 19годишни с акъл на 13 така чее... ако се разбирате е нормално.. с моето момче имаме разлика 4 години, но сме си наред, аз съм напред с акъла той също даже доста .. ама в това има само хубави черти.. мога да науча адски много от него...
нз как са се задържали.. или й изневерява, или му пуска достатъчно често и му се подчинява
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Мда нормално.. всъщност мисля, че всяко момче след 16 до към 90 ако има възможност ще ходи със 16 годишна :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Имам съученичка, която е на 17 и ходи с 33 годишен мъж /държа да отбележа, че пича е от преобладаващата тъмна раса в нашата държава/, но явно има хора, които смятат годините за просто цифри или по-лошото в случая - нямат сиво вещество, с което да се замислят колко опасно може да е това. =)
Съвсем нормално си е, след време тази разлика в годините няма да ви се струва толкова съществена.
Абе, хора .. възрастта няма значение дори и 10 години да е .. Важно е да има разбиране и обич!