- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подут Корем
ее, кажете как се справихте с него ? Кардиото или упражненията помагат ли ? Няколко съвета ? и лека диетааа ?
Ох и аз имам такъв проблем 38кг съ и съм слабичка пък имам корем ужасно е ... всичко опитах коремни преси кардио диети нищо не ми помогна![]()
Корема ви е подут, заради проблеми с храносмилането, или заради това, че имате мазнини? Двете са различни неща и начините да се избавиш от тях са различни.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Нередовно хранене? Обикновено това е причината и решението е много просто.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
А между другото, на колко години сте, че сте 37-38 килограма ;о
Момиче ^^
Подут корем, означава, че не се храниш правилно или имаш проблем с храносмилането. Също и можеш да нямаш редовен стомах. Личната лекарка може да ти изпише едни хапчета. Не им помня името. Другият вариант е да спазваш правилата за правилно хранене. Като се храниш бавно, на малки хапки и хубаво да дъвчеш.![]()
Активията за мен лично е боклук, но може да пробваш. Също така да не поемаш течности по време на хранене, а преди или след това. Както и да пиеш много вода. Всичко изброено е от опит. Поинтересувай се повече по темата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И аз съм същата и гаврътна ли едно разхлабително чайче,коремът ми става плосък като дъска,чак забравям,че имам такъв. Но не такъв е съветът ми,по-горе са казали,но наистина хората с бърз метаболизъм нямат такъв проблем...всичко опира до това какво ядеш и на колко често. Топлата вода сутрин на гладно ме освобождава от разни токсични в-ва,поне при мен помага.![]()
Как бе Активиата е полезна даже Гала я яде :дд (глупости :д ) според мен причините може да са различни,зависи ((: