- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напаст..
И така и аз реших да пусна една темичка![]()
Случката е следната:от известно време ходя с едно момче.Той има две сестри(близначки О.о) по-малки от нас-на по 10години.Той много си ги обича и ги закриля защото живеят само с майка си и се явява като мъжа в семейството.В началото сестрите му(Джейн и Лиса) бяха много милички,докато не ни хванаха да се натискам с въпросния ми приятел.Двамата се бяхме разгорещили и щом те влязоха в стаята му , започнаха да ни заплашват че ще кажат на майка му че сме правили секс(а това не беше така).И от тогава(след мн разговори с тях) те буквално не ни разрешават,дори, да се хванем за ръце.Сигурно ви звучи банално две зверчета на по 10 години да ни командват но проблема е че майката на приятеля ми не ме харесва особено и не знае че сме гаджета и ако разбере..не ми се мисли какво ще станеКакво да правя??..
Моля,дайте ми съвет и ако може без обиди![]()
Мисля, че приятелят ти трябва да поговори с майка си и да каже как стоят нещата. Не виждам защо трябва да се съобразяваш със сестрите си, които си нямат друга работа.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не знаеш колко пъти сме си го мислили,но до скоро майката водеше дело за попечителството и..можеби не е момента.Тя по принцип знае че сме близки,но беше ми заявила че не иска сина и да се занимава с момичата,но ние луди млади..хич не я послушахме но ето ни-ходим вече от 2 години.Майка му сега не смятам да я занимава..сестрите са проблема.Сигурна съм че не съм еддинствената попаднала в подобна ситуация.
Кажи на сестрите на пряители ти че ще им изгориш куклите и че ще отрежеш кабелат на кабелната телевизия.![]()
...Според мене няма смисъл да се притесняваш просто кажете на майка му.А това че тя не те харесва..еми някой питал ли я е нея ? Тя няма право да налага мнението си за теб на сина сиа и дори да се опита едва ли това ще му повлияе.Иначе ако тези 2 те малките излажът че сте правили секс .Просто и кажете че не сте а ако не ви повярва отиваш на гинеколог и доколкото знам (не съм добре информиран) по някакъв начин нали той може да разбере дали момиче е правило секс и нааи той ще потвърди и един вид ще им докаже че не сте. = )
сякаш доста каша го написах товаMy bad..Oh well
ще следя темата и ще се опитам да съм ти максимално полезен = )
Ходите вече 2 години. Кажете и. По-добре вие да и го съобщитe, отколкото две малки зверчета. Така жената ще се отнесе по-сериозно към въпроса.
Е нали ходят 2 години? Предполагам, че тя не е девствена и едва ли това с гинеколога би свършило работа. Не позволявай малките да ви манипулират.
женско
И какво ще стане, ако й кажете, м?
Тя е майка на момче, преди всичко е и жена - винаги ще ревнува, ще се старае да го обсеби и никога няма да одобрява напълно приятелките му.
Или приятелят ти ще се сети, че има топки и ще защити избора си, или ще се превърне в жалко подобие на 40+ годишен мъж, живеещ и командван от маман.
Майка му не е ли предполага, че има нещо м/у вас и кво стояла и е мислила, че ще учите заедно?? Аз мисля, че би трябвало някога да й е минало на ума, че сте гаджета и ако той й обясни няма чак толкова голям скандал да се вдигне.
В крайна сметка избора си е ваш, а доколкото близначките заплаши ги по някакъв начин, счупете някаква ваза и кажете на майка му, че са били те![]()
Обяснете на малките дяволчета кво е секс пък тогава да говорят...ако си знаят своето заявете на майка му че сте заедно без да ви пука за мнението й ...
Wtf?? Предлагам ти да се опиташ да се харесаш на майка му, сигурен съм, че ти си прекрасен човек, просто го покажии успех а да и на заплахата отговаряш с заплаха
те са малки и просто искат да дразнят някой
![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
наистина и кажете , защото ако ви завари тя става доста redfase
Благодаря за съветите.Някои предложения отностно сестрите много ми харесаха..
Tази вечер бях у приятеля ми и си поприказвахме ,отново,затова как да кажем на майка му,но и двамата сме на мнение че трябва да изчакаме,поради куп причини.Ако може да вайте още съвети,вече отностно,как да кажем,възможно най-деликатно, на майка му че сме гаджета.Аз имам една идея:след 1 месец тя има рожден ден и смятам да отида у тях и да сготвя нещо хубаво или да я почерпя в някой изискан ресторант..не знам.А отностно близначките..почти всичко е наред с тях..казах им онова,това и лекичко ги заплаших..
Вече ще стоят мирни в стаята си,когато сме само аз и Д.(гаджето ми)![]()
Повярвай ми, майка му е абсолютно наясно с нещата.. и тя е била млада,споко, пък и тия 2те досаднички едва ли са навсякъде с вас?!
всяко мълчание се купува.Купете на дзверовете нещо или ги сплашете![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Малките явно са свикнали да получават цялото внимание на брат си и сега проявяват някакъв вид детска ревност. И аз мисля, че най-добрия вариант е просто да кажете на майката, кви са тея криеници... Като й кажете колкото и тъпо да го приеме, поне ще ви е мирна главата и няма да се притеснявате повече. А ти пробвай да й се харесаш, това ще смекчи обстоятелствата. И не мога да повярвам, че позволявате на две 10-годишни момиченца да ви манипулират.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ако не беше смешно щеше да е трагично. Ако сте на повече от 15 - си заслужавате дребосъците да се гаврят с вас.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре де, само на мен ли ми е странно, че са от 2 години заедно, а майката на момчето още не знае.. И какво значи подходящ момент? Въпреки всичко, през което преминава жената, би трябвало да се радва, че синът й има човек до себе си, който държи на него и го подкрепя...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Леле направо не повярвах като видях че някой е написал коментар на темата ми..както и да е.
Майка му вече знае за нас двамата!!Първо като и го казахме, се понамръщи,но след това каза, че няма нищо против-стига да се уважаваме и ценим взаимнои да сме ползвали предпазни мерки
(това лекичко ме втрещи,но...
)
И така всичко е ОК,благодаря ви за съветитеи приятен ден
![]()
![]()
честно казано повечето хора дори не предполагат какво може да ти направи едно на 10 камо ли 2 ;д .. 1во.. ходите от две години.. дори и да правихте секс какво ?! .. 2ро .. явно е от ревнивите майки... има майки,които са много приятни,но и такива с които трябва упоритост и хич не си дават лесно синчето и 3то добре де,все трябва да има нещо с което да изнудвате дребосъците.. мъничките имат много скъпи неща ;д .. по-добре и кажете на жената.. дори и да не е очарована от факта поне ще го разбере от вас,а това е един + и като цяло ще се отнесе по-сериозно от колкото ситуация: пък бати еди кфо си с еди коя си - и вие двамата като дечковци : не е вярно.. айде моля ви се.. я се вземете в ръце.. кажете и.. ако тя не те харесва се постарай поне да и спечелиш уважението поне малко,а гаджето ти да се сети,че е мъж и че не трябва чак толкова мнението на майка му да му влияе.. все пак харесва ли и или не вие сте си заедно.. просто един ден седнете двамата и я повикайте и и кажете така и така... ако потръгне разговора ( защото има голяма вероятност щом не те харесва да ви каже просто добре и да излезне) и споделете за случката с дребосъците и така![]()
опа.. сега видях,че сте се оправили.. ами чудесно.. успех и не позволявайте на дребосъците 2ри път така да ви контролират![]()
Еми нормално....то майката на момчето да не е съгласна да ходи с момиче...С к'во друго да ходи с момче ли?
Тоя "мурафет" е по-известен за майките от страната на момичето![]()
Колкото и да ти се струва, че на майка му това няма да й се хареса в крайна сметка тя има 1 син, който има сериозна приятелка и все някога ще и се наложи да говори с вас на тази тема независимо от обстоятелствата.Факта, 1е води дело не зна1и , 1е не трябва да я е грижа и за сина един вид.Никоя майка няма да иска лошото на детето си и на колко години сте вие, че не можете да контролирате 2 зверчета или да направите така, че поне да не ви тормозят ако всичките седите в 1 стая постоянно да, но няма да ви е кой знае какъв проблем да се осамотите някъде другаде, а когато децата и майката са там да сдържате неубузданата си любов
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....