Твърде лични подробности не споделям с тях, най-вече за секса нали.. нормално. Разказвала съм им винаги кво се случва покрай мен без да навлизам в супер големи подробности, а и те не си бутат носовете, оставят ме аз да преценя. За тва се разбирам чудесно с тях и знам, че мога да им споделя всичко и че ще получа добър съвет.

Цигари, треви, пиърсинги, пиене... знаят. Имат си тяхното си мнение за тези неща, споделят го, ама уважават моето решение, а аз за благодарност не злоупотребявам. Като пуших трева за първи път им казах, тогава говорихме като големи хора, следващите пъти като съм пушила не съм им казвала, ама знаят, че толерирам.

Любовни проблеми, гинекологични проблеми, споделям ако съм пред няква голяма дилема. Рядко говоря за тези неща де, само ако искам съвет, ама по принцип сама си се оправям. По-миналата седмица примерно знаех, че бившия ми ще е в дискотеката където ще ходя и се бях спекла нещо, та реших да говоря с тях и най-вече баща ми да си каже мнението от мъжка гледна точка..

Абе, пичове са, обичам ги.