- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Asking Alexandria...
Секси, много сори, въобще не ми се занимава, но лятото ти ги пускаше темита за чалгата (много добре си спомням), така че момичето, каквото и да слуша ще е по-смислено от твоето. Иначе преди със сигурност си имаЛ много хубав вкус, в момента май-май просто лицемерничиш...Или греша?
Иначе не знам къде са тия мацки, които ти сипват хапченца в пиенето, но ако някой може да ме свърже ще съм много благодарна.
Принципно обичам да мога да различа дуетът между пералнята и миялната машина и музиката, която слушам...Но вие си знаете най-добре.![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
AЗ СЪМ МОМЧЕ!!!!
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Гръндж, алт рок (някои групи), емо, пост-хардкор, инди, поп рок, рап рок, алт метъл, ню метъл (отчасти)...
BohemianRhapsody, няма кво да отричам факт, така си е и нямам оправдание и няма смисъл да търся :>
Обаче в сравнение с рока и метъла (класическите до 80те включително), гореспоменатите стилове са пълна и стопроцентова шитня и повърня и всеки уважаващ себе си почитател на рок и метъл музиката ще го потвърди![]()
Аз пък харесвам разни неща от грънджа, немалко и от поп рока.
След като Кърт умря няма гръндж...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Само ще кажа..........Motley Crue ownes your gay bands all the way!!
True story bro!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Ммм просто повечето слушате глупава музика, нищо лично. :Д (като цяло говоря)
Има супер яки хк групи, ама кой да ти ги чуе (включително български)
Имаме страхотни наши групи, със силни послания.
А, аз си мислех, че само към фолка има толкоз злобщина.
Не съм фен на АА, но се включвам само, за да изразя несъгласието си с мнението на NaOH. Аз слушам главно упоменатите от него стилове, а организмът ми има слаб толеранс към всичко pre-90s, с изключение на някои култови баладки.
Respect my authoritah
Ми аз ги слушам, що?
Аз бях направил музикални теми тук , в която пусках най-разнообразни банди, от най-различни стилове, предимно ъндърграунд, които малко хора от тук са чували (е разбира се имаше и сравнително по-известни де).
И нямаше никакъв интерес... какви ти клубове/концерти и т.н
Никой не искаше да чуе...в някакъв си форум, изисква се 1 клик, но това е непосилно.
И това го казвам, защото в този форум има немалко хора, които твърдят и се перчат, че слушат еди каква си музика.
Спрях да се занимавам с темата, защото нямаше интерес към нея, то реално и форума не е същия форум, който беше около 2007-08г. или преди т'ва... та 2мата души (образно казано ;д), които следяха темата, много по-лесно ми е да изпием по 2-3-4-5 бири и да им дам "домашна работа", отколото да се занимавам с това нещо.
Иначе имаше нова порция ъндърграунд супер яка музика, ама ще си остане за мен :РРР
не слушам стила на Juice-то , но пък слушам ъндерграунд хип-хоп и предполагам няма голяма разлика , защото е ъндергроунд просто друг стил.
и да създава теми Juice-то , той трябва да знае ,че не може някой , който не слуша даден вид музика и изведнъж да навлезе в ритмите(звучене(бийт в моя случай) и лириките на ъндергроунда и съответно да ги разбираЪндергроунда не е за широката публика , а за определен тип хора , доста често такъв тип музика е направена да си я пуснеш вкъщи сам и да се насладиш на музиката. А започнеш ли да разбираш ъндергроунда откриваш истинската музика. С няколко думи не може цял ден да бичеш хауасчета , Гаги и чалга и накрая да седнеш да се изкъртиш на някой ъдергроунд.(независимо от кой стил
) Така ,че няма смисъл от теми.
Който има даден интерес , ще стигне до него.
Но пък има хора , които възприемат бързо и дори само от едно чуване им харесва , дори зарибява
ето малка част.
88(hip-hop)
Последно редактирано от NightGuardian : 02-16-2012 на 01:29
Абсолютно съм съгласен! : )
Самата дума "ъндърграунд" е достатъчно описателна ;д
Аз друго имах предвид...
Само не съм съгласен с едно.
Да, вярно е...аз също половината неща, които слушам съм си ги намерил сам, но останалата половина са ми показали/представили/изпропагандирали и т.н
За да имаш интерес към такова нещо, трябва някой/нещо да ти повлияе...
Но не всички са "любознателни"... и чакат всичко наготово.
Аз примерно съм преслушал доста неща и стилове (в това число и 'твоята музика' ...е, не съм толкова запознат, колкото ти, но това е обяснимо), в търсене на нови и нови "мега яки изпълнители"
Не всички имат такова отношение към музиката, каквото аз и ти. : )
Повечето пускат разни "комерсиалки за фон"... или чалгия, щото иначе разбираш ли, физически е невъзможно да се наливат с водка и да си тресат прелестите.
ПС- Аз даже се кефя, че малко хора слушат такава музика. Трябва да има разграничаване, антисоциалност и девиантно поведение88, к'ур за гражданското общество! :Д:Д
Много ме е страх да пусна тема за музика в тоя форум![]()
n00bs
Окей...ето няколко от хърватската сцена
Хардкор
Пънк рок
Има и още, ама айде стига толкова...![]()