- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Asking Alexandria...
мхм, особено последните са големи кретени, въпреки че са гадни анархоси :д
Радвам се :Р
Мога да пусна още хървати :Р
Ти слушаше хардкор, нали?
Дап, постхардкор,хардкор.. общо взето не съм ограничена.
Може и да не слушам даден стил,ама ако нещо ми хареса..
пускай!
FAGCORE!!!
UP THE IRONS
(ГОРЕ ЮТИИТЕ)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Ми освен да отворим отново тема в която взаимно да се зарибяваме с музика... :Д
ахаххах ама обръщението е веднъж
ами...добре, ще се заема (утре като се прибера в нас)
май ще трябва да пускам и нещата, които съм пускал преди...![]()
УН ПАРТИДЖАНО
ПОРТА МИ ВИА
О БЕЛЛА ЧАО БЕЛЛА ЧАО БЕЛЛА ЧАО ЧАО ЧАО![]()
Gallows са добри misery ми е любимата тяхна песен
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Галоус <3
Бавен ми е компа и не мога да псуна линк, но поздравче с In the Belly of a Shark :д
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Чакам с нетърпение!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
За домашно ви се дава да преслушате следните групи:
Integrity, Earth Crisis, Casey Jones, Alpha & Omega (Lifeswallower албума), Starkweather, Rorschach, Damnation AD, 108, American nightmare (после се прекръстват на Give up the ghost), Blacklisted, Ceremony, Defeater, Carpathian, Run with the hunted, Limp wrist
За феновете на малко по-новите, странни и "пост" или "нео" неща - обърнете внимание на Vanessa van Basten, AmenRa, Lvmen, L'homme puma, Fall of Efrafa, Finistere, Alpinist, Children of Gaia, From the depths, Minsk
Всъщност мога да товаря имена на банди до утре, а това горе е една маааааааааааааааааалка част от интересните неща, които са се слъчвали в обширното хардкор семейство след 90-а година
А може да си говорим и за пост-рок и как тази година ще ни посетят God is an astronaut и maybeshewill...
PS. Концерта на Integrity беше смазващ.
пост-рок тракче
http://www.youtube.com/watch?v=wimakexoilA
:3