- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Докато презаредим
Здравейте , имам няколко въпроси към Вас опитните, момче съм
1.По време на акта ,когато момчето свърши в презерватива или случайно не в него , но не и в момичето , докато презареди
за да продължи акта , ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ИЗМИЕ ПОЛОВИЯ ЧЛЕН ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИ..
2.Извинете за глупавия въпрос , но най-важното не съм разбрал , първия път къде трябва да бъде в дупето ли .. моля обяснете![]()
За дупето недей да мислиш, а иначе хубаво е да измиеш члена от чисто хигиенична гледна точка ако после момичето ще ти прави фелацио, защото може би няма да и е много приятно. Иначе ако си мислиш това, което всички си мислят че 'е останала сперма и тя ще забременее от нея', това са глупости.
На колко си ?
Надявам се, че просто се интересуваш и не си тръгнал да го правиш... Както ти казаха, въпрос на хигиена е.. Колкото до другото, няма някакви правила първия ти път къде трябва да.. го мушнеш (със знанието на момичето ест ;д) .. Но за предпочитане е да не се насочваш към задния двор толкова рано, че без опит, като нищо ще стане някой ... фал![]()
Изпитвам големи трудности да разбера въпросите ти, ама ще пробвам да дам отговор.
Когато свършиш, е хубаво да свалиш презерватива. Действай внимателно, че да не се разчете по чаршафи и т.н.
Ако го правите с презерватив и втория път, може и да не се миеш.
Ако го правите без, изпикай се и го измий, за да няма останала сперма.
За чий първи път говориш? Твоя ли? Няма правила по тоя въпрос, ама... много се съмнявам което и да е момиче да даде на девствен анален. Просто ти липсва опит, увереност и практика. Липсата и на трите едновременно автоматично изключва анален секс.
Това в дупето е продиктувано от псевдо мацките на 12, които първо ги праскат там, след това вагинално.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
добре анално НЕ , в дупето пак НЕ , ами къде хаха...????? само на любовна игра ли ще бъде ?
Анално = дупето.
My work is done here !
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5