- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен молив на горния клепач!!!!!?!?!?!?!!
Искам да ми дадете съвет как да си сложа по-оригинално черният молив на горния клепач!!! :P
П.С: Ако някой може и снимка или картинка да предостави ще съм му много благодарна!!!![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Защо не ползваш очна линия за горния клепач, по-удобно е и не се размазва толкова бързо.![]()
Ето, прочети тази статия!
http://www.public-republic.com/magaz...08/04/1330.php
пунктирано!(рок)
или не - нарисувай си квадратчета, сърчица... калинки...
кх
Зависи от формата на окото ти. Аз си го слагам от средата на окото настрани![]()
Първоначално написано от lost_in_candyland
![]()
![]()
![]()
аз съм за очната линия![]()
Аз си слагам черни сенки. Вярно, че понякога се размазват, но зависи от сенките.
Слагам си ги на целия клепач и дъпрам малко извън него...
Но като цяло, по добре слагай очна линия или сенки, защото молива се размазва и не седи толкова добре![]()
Нещо не мога да те разбера, как така по оригинален начин.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Трябва да издърпаш кожата на клепача настрани за да бъде ефекта по-добър. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Az iskam v kraq na okoto deto po4va ot sredata ama nz kak da go napravq
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Eto vijte o4ite mi
о, аз когато се гримирам правя малко по-плътна линия в предната част на клепача и към външната част вече по-малко, но е индивидуално. това отива на моите очи, на теб не знам дали ще ти стои добре.
алелуя.
Аз си слагам и на горния клепач,и мисля,че си го слагам добре![]()
Бъди себе си..
аз си слагам тънка линия по цялата дължина,1 приятелка си слага по дебело в края,друга по дебела в началото - който както иска,всякак е яко,стига да не е много некъдърно![]()
според мен не е нужна винаги очната линия.Но аз също си слагам черен молив на горния клепач просто го повдигни сложи си и докато го правиш се опитвай да не мигаш.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az go slagam otvatre6nata strana ne si li4i mnogo no i ne capa tolkova
темата е стара .
Hostis Honori Invidia