- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Държавата (град) на вашите мечти?
koq e durzhavata (gradut) kudeto shte ili mislite ,che shte ste shtaslivi?
...i zashto?
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Испания,северната част както и скандинавските страни
Ima mnogo strani v Evropa kakto i Amerika kudeto bih bila 6tastliva..
Fall down seven times..
Stand up eight.
за Испания:мисля че точно за тази част г-жата каза,че прилича на България по природа и плажовете били супер,та ми се ще да ги видя.Пък Испания като цяло не ми се струва лошо място за живеене.А скандинавските страни ми се струват някак магически.Нз как да го обясня ама мн би ми харесало тамПървоначално написано от hulalu
Германия и скандинавските страни![]()
България![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Америка може биКефи ме
..много филми гледам
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
София/България
По красиво място от това няма(т.е като ги няма шибаните селяни)
Точно от софия да няма по-красиво място. ПХАХАХАХАХА много си зле пич.
Претенций нямам стига да съм с момичето, което обичам![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ти какво очакваш бе ваще да ти обесняват колко е красива София като по време на Живков селяци като тебе не са могли да живеят там и всичките пари на БГ идваха в София а сега секи шибан селянин дошъл в СФ и почнал да я псува даже и да се прави на тарикат че да решава проблемите със задръстването....Първоначално написано от Sarge
Решението: Селяни махаите се от моя град!!!
Испания не може да се сравнява с България.
Аз искам в Русия.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Винаги съм искала да живея в Ню Йорк или Лос Анджелис.За сега обаче съм в Бостън.След като завърша сигурно ще се преместя,но има прекалено много време до тогаваА иначе тези градове,и най-вече Ню Йорк,винаги са ме привличали.Не мога да кажа конкретна причина,но се запалих по тях от ученическите си години,когато започнах да слушам рап...
![]()
като отидеш ще се разочаровашПървоначално написано от TheBlackRose
I za6to puk da se razo4arowa?Първоначално написано от Darkkiss
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
каквото и да говоря за вас са само лъжи... филмите супер яко са ви промили мозъка и трабва да поживеет там че да видите кфа идиотщина е...Първоначално написано от iPurple
Bila sum dostatu4no wreme tam za da razbera 4e ne e nikakwa "idiot6tina".Първоначално написано от Darkkiss
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от iPurple
Za teb wseki s razli4no ot tvoeto mnenie e ili selqnin ili idiot... Ne si prawi izvodi za nqkoi koito ne poznava6. Osven tova men ne me vulnuvat magazinite. Dryg e vuprosa, 4e imam razli4na ot tvoqta gledna to4ka.Първоначално написано от Darkkiss
Fall down seven times..
Stand up eight.
Да искаш живота ти да е прост испълнен с прости неща... Аз пък искам живота да ми е разнообразен испълнен с различни и напреднали неща....Първоначално написано от iPurple
Xora - mnogo, mneniq - razli4ni. I kakvo te interesuva jivota mi? Gledai si tvoq.
izpulnen![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
париж е градът който ме впечатлява най-много и ми е интересно ако имам възможност да живея там ..
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Австрия/Виена![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps