- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за.....
високи момичета с високи токчета ? Какво Ви е мнението ?
За или против сте ? И защо.
Че аз много ги обичам, ама съм 170-172 кобила, а с токове,
че даже само платформи, ставам почти 180 и голям срам,
много висока ставам, ама иначе си се чувствам много удобно в такива обувки.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ами гледай ся...нема лошо от токчета те са създадени все пак да правят по-висока и снажна фигурата......ама ти си си висока токчетата са за ниски попринцип но няма лошо имай предвид само че моделите ходят така ...висша мода кво да се правиами не съм против ако и обкръжението от хора са високи иначе да се извисяваш глава над другите....нъц
казвам мнение но щом ти е кеф носи![]()
На мен много ми харесва, стига да не движиш с нисички и да си като маркуч сред тях![]()
Точно това е, че ставам прекалено висока, над другите ставам и ми е кофти,
не знам и аз.. :/
zlatit0o, чак като маркуч не, но определено има разлика м/у мен и другите..
Сега, аз лично се отнасям негативно към високи момичета, които са с токчета и не могат да ходят на тях. Същото се отнася и за ниските момичета, ама на тях повече не им личи.
Като цяло, аз също съм висока, около 170см. минус някой-друг сантиметър. С токчета до 10 см. всички много ме харесват, а и не "стърча" особено. Но над 10.. не съм пробвала, а и не мисля, че е удачно.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
нямам нищо против, ама ако стърчиш над другите наистина е срамно
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Щом си към 170 и още към 10 см. токче според мен не е гадно. Нормално е, даже. Разбира се, ако имаш приятел, да не става по-нисък от тебе, че и такива има. Иначе е кофти ако в цялата компания момичетата са много по-ниски - 15-160, а момчетата към 170 и да стърчиш над всички.
Аз също съм толкова горе-долу и нося токчета(около 10см.). На мен лично ми харесва как стоят на високи момичета.180см. височина (на висока обувка) не са кой знае колко,така че колкото проблем за теб-толкова и за ниските.
избягвам да слагам по-висок ток от 10 см, защото стърча над останалите. 171 см съм и като се кача на токчета ставам едно към едно с ръста на баща ми.Не че ми пука много,карала съм цял ден на 10 см ток( по-скоро от 18 часа до 6 на другия ден сутринта ) После краката ми бяха мармаладНо аз си обожавам токчета и си нося,стига да не са прекалено високи !10 см-15 МАКСИМУМ.
maDamn
Ами честно казано на мен ми е по-неприятно да гледам ниско момиче с токчета, отколкото високо.
А пък и както някой каза преди мен - 180 не е кой знае колко. По-грозно ще е ако без токчета си 180 и все пак ги обуеш.
Аз боса съм 180, а сега зимните ми обувки са с 5см. грайфер. Ставам 185, но не се чувствам неудобно. Даже ми е по-готино така.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Обичам, но не ходя често. И аз като тебе ставам 180 близо, и малко така смешно.Иначе ми е странно някой момичета как въпреки, че не могат да ходят, ходят. Не им ли прави впечатление, че изглеждат смешно ?!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз мога да ходя на тях, преди цяло лято ходех вкъщи постоянно на 12 сантиметрови токове.
Ама платформите са ми по - голяма слабост.![]()
Няма значение, де. Благодаря на изказалите мнение.
Против съм. Токовете са направени, за да дават дължина на по - ниски момичета.
Адски смешно ми е 180 момичета да слагат токове и да стават двуметрови ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом ти харесва, удобно ти е и можеш да ходиш с тях, не видам причина да не го правиш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Арррр..Колкото по висока, толкова по-добре!
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Аз съм ЗА, стига да можеш да ходиш с тях.
Изключително секси е мацка с дълги крака и токчета.
Много е смешно да се твърди, че високите обувки са за ниски момичета.
Носи си ги без да се притесняваш, а и не живееш за мнението на хората. Ако някои не те харесва и го намира за смешно си е негов проблем.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Още веднъж благодаря, сега като се замисля, започнало е да ми пука
за мнението на другите доста повече от преди..![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Обичам високите обувки,правят една жена толкова красива. Аз съм сравнително висока и се извисявам над хората с висока обувка ,но те ме харесват много така . Според мен не седи грозно на високо момиче,стига да ти е удобно,давай!
![]()
I love my high heels <3